Update modellenwerk: mijn casting bij Intermodels

isabelle

Hallo allemaal,

Om te beginnen kan ik al met veel plezier meedelen dat ik zó blij ben overgeschakeld te zijn op WordPress! Via tags kan je dus simpelweg nieuwe bloggers ontdekken en daar heb ik dan ook al even gebruik van gemaakt. Lekker handig als je wilt socializen. Echt in één woord: wauw!

Tweede item op de lijst is mijn casting bij Intermodels Modelmanagement. Afgelopen zondag ben ik dus – met de nodige bibberbeentjes – naar het Tulip Inn Hotel te Antwerpen getrokken waar het hele gebeuren zou plaatsvinden. Het was best een klein zaaltje en werkelijk een momentopname. Ik ben er denk ik nog geen tien minuten binnen geweest! Formuliertje invullen, een aantal kiekjes laten nemen door de fotograaf en that’s it. De fotograaf gaf gelukkig enkele instructies. Na afloop had ik een gevoel van onwetendheid. Je krijgt geen feedback en het was dus afwachten geblazen. Ik ging er maar al van uit dat het niets ging worden.

Tot vanmorgen! Ik kreeg een mailtje van Intermodels dat ik geselecteerd ben om in hun bestand opgenomen te worden. Volgende week zondag, 22 januari, vindt de tweede fotoshoot plaats met twee outfits en worden er achteraf 40 foto’s geselecteerd om voor in mijn portfolio. Die foto’s zal ik uiteraard met jullie delen. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen! Ik ben erg excited. Het is altijd top als de dingen beter uitdraaien dan je verwacht.

Hopelijk gaat het jullie ook goed. Ik wens jullie alleszins een fijne avond toe.

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Kristel Bruffaerts schreef:

  Heb je nadien nog iets gehoord van Intermodels? Ik vraag me af of het wel zo’n betrouwbaar bureau is en het geen manier is om dure fotosessies te verkopen.

  Like

  1. Helaas niet, Kristel. Dus ik vrees het ergste… Natuurlijk kan ik alleen voor mezelf spreken en het kan goed zijn dat ik niet in aanmerking kwam voor opdrachten.

   Like

   1. Katrien schreef:

    helaas is het oplichting, je schrijft je in voor een casting, daarna selecteren ze je en moet je betalen voor een fotoshoot. je komt op hun site te staan maar hoort nooit meer van hun. ik ken verschillende mensen die het zelf hebben meegemaakt. NIET GELOVEN DUS

    Like

   2. Klopt helaas, ik heb niets meer van heb vernomen na de portfolio fotoshoot jammer genoeg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s