img_20170204_120926

Hallo lezers,

Het is even geleden dat ik nog iets gepost heb en dat was te wijten aan ziekte. De griep is in het land en helaas moest ik er ook aan geloven. Nu ben ik weer terug met een nieuwe look, volledig geïnspireerd door Jessica Day van New Girl gespeeld door de getalenteerde Zooey Deschanel. Niet alleen vind ik haar nerdy rol in de serie geweldig (raar zijn is best oké), ook haar girly stijl vind ik superleuk ogen. Ik vond het de moeite waard de stijl een keer uit te proberen. Grappig genoeg ben ik de dag gestart met een stel pumps en geëindigd met een magnifiek soldenkoopje van New Balance sneakers – mijn voeten zijn echt niet gemaakt voor stelten! Het Jess experiment ging dus gepaard met het nodige vallen en opstaan LOL.

Hier een aantal voorbeelden van Jessica Day stijlinspiratie:

jessica-day-new-girl42212af94b88b19bd0d51f68ce27af2f3

Je ziet het: een polkadot overload. Jessica is supervrouwelijk en schattig gekleed, met talloze prints en retro vibes. Ze houdt van jurkjes en rokjes en draagt heel vaak hakken.

Ik kopieerde haar look en dit is het resultaat:

img_20170204_120841img_20170204_121000img_20170204_121024img_20170204_121037img_20170204_121051img_20170204_121104

Een retro jurkje met polkadots (verrassing!) gecombineerd met een eenvoudige cardigan, een hip retro tasje en eenvoudig grijze pumps. Het was best wennen om ineens van mijn sneakers naar hakken te gaan. Toch voelde ik me op en top vrouw toen ik in de huid van Jessica Day kroop!

Outfit Details
JAS VINTAGE
JURK VERY ME
CARDIGAN PRIMARK
PUMPS NEW LOOK (OUDE COLLECTIE)
TAS VINTAGE

Jessica heeft prachtige grote ogen die ze maar al te graag accentueert. Ze gebruikt dan ook eyeliner en valse wimpers. Valse wimpers zijn niet zo mijn ding (een tikkeltje too much naar mijn mening), dus ik heb gewoon mascara gebruikt. Qua kleuren gebruikte ik een oogschaduwpalet met blauwe en roze tinten. Blush is een absolute must als je Jessica Day’s look wilt nabootsen. Je moet dan een soort van “poppengezichtje” creëren.

Make-up Details
PRIMER CATRICE PRIME AND FINE PORE REFINING ANTI SHINE BASE (Kruidvat)
MASCARA MAYBELLINE VOLUME EXPRESS (Action)
OOGSCHADUW KIT MAX & MORE BAKED EYESHADOW 427 RETRO CHIQUE (Action)
BLUSH DB BLUSH PINK 050 (Action)
BB CREME PRO’S PERFECTION SECRET BB CREME (Carrefour)
NAGELLAK HEMA LONG LASTING NAILPOLISH 804
OOGPOTLODENSET MAX & MORE EYELINER BLACK (Action)

Qua haar zat ik al vrij goed. Jessica Day heeft lang, krullend bruin haar en altijd een pony die soms ietwat messy erbij ligt.

Tot slot een aantal kiekjes van mijn nieuwste aanwinst voor op het (nu al overvolle) schoenenrek:

Deze heerlijk comfortabele New Balance sneakers kwamen van € 120 en ik kon ze als koopje binnenhalen voor € 40 bij America Today. Mooie deal, toch? De schattige sokjes komen van New Look.

Hoe was jullie weekend? Vergeet OVDD niet te volgen op sociale media voor meer updates! Je kan je ook inschrijven op de nieuwsbrief of je e-mail adres achterlaten via het “Volg deze blog via e-mail” vak. Zo krijg je een seintje als er iets nieuws gepubliceerd wordt op mijn blog. Leuk, toch?

Een reactie op “How To Look Just Like Jessica Day From The TV Show “New Girl”?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s