img_20170218_121111

De eerste tekenen van lente beginnen zich te vertonen. Vogelgezang, zon, bloesem. Heerlijk gewoon! Gisteren kon ik licht gekleed de deur uit zonder kou te lijden. Het is ook een stuk eenvoudiger om er well dressed uit te zien als het weer meezit. In de winter zit je vaak met ontelbare lagen en kies je eerder voor praktische items (lees: Uggs) dan stijlvolle. Ik heb een druk weekend achter de rug gehad. Vrijdagavond met de bestie iets gaan drinken, zaterdag mijn grootmoeder bezocht in het rusthuis, mijn andere bestie gezien en bijgekletst en ’s avonds had ik met mijn vader afgesproken. Druk druk druk. Vandaag ben ik met de leden van het koor gaan zingen in een rusthuis vlakbij. Zie de lichtjes van de Schelde, twee ogen zo blauw, Ach Margrietje – jep, het kwam allemaal aan bod! Zo fijn om die mensen een leuke dag te bezorgen. Het geluk zit in simpele dingen, zoals de glimlach op het gezicht van een ziek persoon of de deugdoende warmte van de eerste zonnestralen. Je hoeft het echt niet zo ver te zoeken.

Wat is nu die filosofie tot geluk? De sleutel? Het geheim? Ik merk dat mensen vaak hun geluk zoeken in materiële zaken. Deze mensen eindigen leeg, want zelfs al kopen ze zichzelf iets nieuws, het zal hun slechts een kort moment van vreugde bezorgen. Geluk zit ‘m in kleine dingen, zoals de vogels horen fluiten ’s morgens of dankbaar zijn voor die heerlijke koffie die je dronk deze ochtend. Zien wat je al hebt, daar zit het geluk in verscholen. Het feit dat je dit kan lezen wijst erop dat je een laptop, tablet of gsm en elektriciteit hebt, dat op zich is al een enorme luxe. Dat je op dit moment dit artikel leest, dat bezorgt mij dan weer geluk als schrijver. Focus je op wat je allemaal al bezit in plaats van de focus te leggen op wat je nog mist. Mensen zijn zo hebberig, dat is vaak een valkuil tot depressie. Nooit tevreden zijn, dat is iets dat je moet loslaten. Zoek het geluk niet want je hebt het al – je moet het alleen willen zien 😉

img_20170218_121054
img_20170218_121025
img_20170218_121024
img_20170218_120959
img_20170218_120957
img_20170218_120936
img_20170218_120931

Ik droeg vandaag een eenvoudige outfit. Een hippe, lichtblauw suède jas met een eenvoudig t-shirt met lange mouwen en een lichtblauwe denim jeans. Mijn favoriete sneakers van New Balance waren ook van de partij! De sjaal die ik aanhad was er eentje die ik van mama heb gekregen. Die matcht geweldig goed met mijn jasje.

Outfit Details:
JAS TRUE SPIRIT
CARDIGAN THE STING
T-SHIRT H&M
BROEK EVERYTHING5POUNDS
SCHOENEN NEW BALANCE
HANDTAS CADEAU
SJAAL CADEAU

Question of the Day: Wat maakt jullie gelukkig?

Maak er een fijne week van! Vergeet ons niet te volgen op sociale media voor alle nieuwigheden omtrent fashion, beauty & lifestyle. See you next time!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s