A New Exciting Chapter In My Life: Living On My Own!

18739827_10207256586291603_4710809096326851127_n

Na lang twijfelen en een tikkeltje onzekerheid is de kogel door de kerk: ik ga alleen wonen. Ik heb in het Antwerpse een studiootje gevonden helemaal naar mijn smaak, werkelijk een droom om in te wonen. Tof bijkomend feit is dat ik mijn huurbaas al ken, wat alles nog fijner maakt qua zekerheid en veiligheid. Want laat ons eerlijk zijn, het ouderlijk nest verlaten is BIG! Nu kom ik thuis van het werk en het eten staat te pruttelen op het vuur, het huis ziet er piekfijn uit en mijn kleding is netjes gewassen. Binnenkort zal ik hier allemaal zelf voor moeten zorgen. Maar ik voelde de drang al een tijdje om die zelfstandigheid aan te gaan en ik voel me volwassener en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Mijn job is fenomenaal, mijn vriend is eentje uit de duizend. Het lijkt alsof de puzzelstukjes mooi in elkaar vallen dus ik bedacht me dat ik er klaar voor ben. De komende weken zijn dus behoorlijk gevuld, en ik weet niet of ik veel zal kunnen posten. Maar wees niet getreurd, Outfit Van De Dag blijft actief zolang ik op deze aardbol ronddool – LOL. Have a nice day, darlings!

Een reactie op “A New Exciting Chapter In My Life: Living On My Own!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s