What’s To Know About Famous Singer & Style Inspiration Lorde

9r_1rjOG

Lorde is een singer-songwriter uit Nieuw-Zeeland. Ze is bekend geworden met haar hitsong, Royals, maar ze heeft veel meer discografie dat de moeite waard is om te beluisteren. Mijn favoriete songs van haar zijn Green Light, Yellow Flicker Beat en Team. Voor mij is zij een inspiratiebron, omdat ze echt haar eigen ding doet en daar trouw aan blijft. Ze is een artieste, maar daarbuiten ook een stijlicoon en dat op zo’n jonge leeftijd! Want deze dame is amper 20 jaar! Ze zit nog steeds op de schoolbanken en is bekend geworden dankzij haar deelname aan een lokale talentenjacht. Genoeg redenen om haar een plekje te geven op mijn blog, denk ik dan.

C_GxiGaU0AAeNdDlorde

“I’m really interested in kind of weird social situations and cliques, watching girls vying for attention, watching how the popularity thing happens. I’ve always thought too hard about everything.”

“I get paralyzingly nervous a lot of times, so I tried bravado. The way I dress and carry myself, a lot of people find it intimidating. I think my whole career can be boiled down to the one word I always say in meetings: ‘strength.'”

lorde-cover-rolling-stone-watermark__oPtLorde-Style

“I love thrift shopping. You can get ten things because everything costs, like, three dollars.”

“I like simple clothes, but sometimes I’ll go for a goth-witch vibe.”

1c42ee2e610cf0c32e284d74e486f6bb--dark-dress-orange-dress537e091c0f3a6w350h530crtumblr_npugcyuNUL1t9ih2jo2_500

“I’ve always hung out with people older than me, with my parents’ friends, because I appreciated the conversation.”

Hoe zou ik haar stijl omschrijven? Gothic meets masculine, een tikkeltje vintage maar dat alles binnenin een elegant kader. Haar uiterlijk is haast even mysterieus als haar soundtracks. Typisch voor Lorde? Paarse lippenstift, big curly hair, kostuums, kant en zwarte creepers. Een beetje witchy en lekker eigenwijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s