Discover My Latest Makeup & Fashion Looks of August

dav

Dag lezertjes,

Oh my god, het is al geleden van 8 augustus dat ik iets gepost heb op mijn blog! De tijd gaat zo snel voorbij. Dan maar ineens een stevige blogpost, namelijk een weekly update. Dat wil zeggen, een kleine summary van mijn makeup looks, ootd’s en nieuwe aankopen. Ik heb via een collega een nieuw product ontdekt om de tanden te bleken. Eentje die écht werkt, namelijk de Crest 3D White Strips Professional Effects! Na enkele dagen zag ik al resultaat 😀 Een echte aanrader dus. Je kan ze online kopen. Ik koos voor een volledige kuur van 40 strips (20 pakjes, voor boven- en ondertanden). Daar kom je naar ’t schijnt een jaar tot zelfs een paar jaar mee toe. Goedkoper dan bleken bij de tandarts en even effectief.

dav

Op volgende makeup look foto’s kan je al zien dat mijn tanden witter zijn:

Wat ben ik blij dat het de investering waard was! Qua makeup ga ik de laatste tijd meer voor felroze lippenstift. Qua oogschaduw grijp ik nog steeds naar mijn MUA paletje, waar ik de keuze heb uit verschillende nude kleuren. Mijn wenkbrauwen geef ik meer vorm met mijn Benefit Eyebrow Pencil en verder voeg ik nu ook bronzer en contour toe aan mijn makeup routine. Ik ben ook terug begonnen met spray tan (niet dat je daar veel van merkt bij mij haha!). Voor langere en meer verspreide wimpers gebruik ik mijn wimperkrultang.

davdavdavdavdav

Outfit details:
~ Truitje: Bershka
~ Jeans: American Outfitters
~ Schoenen: Adidas
~ Oorbellen: Kruidvat
~ Tasje: Vintage

Mijn outfits zijn de laatste tijd erg casual. Mijn favoriete merken voor het moment zijn Superdry, Abercrombie & Fitch en Hollister. Ik ben weer terug voor de hoodies, sneakers en leren jasjes. Tot zover de betrachting om volwassenheid in mijn kleerkast te krijgen LOL. Ach ja ik heb een poging gewaagd!

Om af te sluiten nog een leuke foto van Fleurtje:

dav

2 reacties op ‘Discover My Latest Makeup & Fashion Looks of August

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s