Pinterest Post: Sweater Weather, Converse and Vintage Leather Bags

21b5a8f6a85b44c83326cdfff60bb6d5

Hallo lezers,

Sweater weather komt eraan (vergeet even de hittegolf van vandaag) en ik kijk er zohard naar uit! Voor mij kan die herfst en winter niet snel genoeg komen. Gezellig ’s avonds onder een dekentje met een warme choco, cosy filmavondjes inclusief knuffelsessies met mijn konijntje Fleur en vooral: eindelijk die zomerkleren terug de kast in. Ik wil gewoon terug mijn hoodies aan (doe ik nu al, koppigaard die ik ben). Om alvast in de mood te komen heb ik een Pinterest inspo postje samengesteld met leuke outfit, haar en beauty ideetjes en sfeerbeelden voor fall/winter 2017. Enjoy!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. cauwelaers schreef:

    Yas, ik weiger ook mijn hoodies op te bergen in de kast! Ik merk dat ik voor de herfst nu erg naar een skater look grijp. Ik weet niet echt waarom maar plots is het ook overl in elke winkel te vinden haha 😀

    Liked by 1 persoon

    1. jaa he? zo’n skater look is ook zo gaaf! en gelukkig zijn er inderdaad veel hoodies nu te vinden in de winkels, kunnen we een voorraad inslaan LOL!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s