Shopping: Mijn Action Haul!

Hey lezers,

Ik raakte geïnspireerd door Chelesta De Haas om eens langs de Action te gaan voor make-up spulletjes (thanks, meid!). Bij deze deel ik mijn haul met jullie. Ik was in totaal amper € 16 kwijt! Niet veel voor wat schaamteloze me time in de badkamer, toch?

dav

Wie kent ze niet: zwarte puntjes. Nu is mijn huid fel verbeterd sinds ik een acné behandeling onderging en in feite heb ik geen pukkeltjes of zwarte puntjes meer (jawel, binnenkort post ik alles over mijn skin care routine!). Niettemin vind ik het altijd wel interessant om de T zone regelmatig te reinigen. Ik doe immers iedere dag een laag foundation op en ik zou niet willen dat mijn poriën verstopt geraken!

dav

Om eens een lekker beauty verwen momentje te hebben kocht ik een gezichtsmasker van Kneipp. Dode zeezout heeft tevens een reinigende werking en is kalmerend voor de huid. Een wimperkruller had ik gewoon nodig, de mijne was zo versleten als wat LOL.

dav

Ik heb in principe al een highlighter stick (guilty), dus ik hoefde deze helemaal niet te kopen. Maar hé, een onschuldige verslaving toch? Trouwens deze heeft een heel andere tint! (excuus #100) Verder een primer, dat had ik nog niet. Action heeft verschillende soorten primers zelfs. Ik koos voor een corrigerende variant, eentje die de roodheid tegengaat. Ik ben bleek van nature waardoor ik snel rode vlekken heb – afschuwelijk. Om mijn huid mooi effen te krijgen wil ik graag een basis nog onder mijn foundation, op die manier blijft alles ook mooi zitten gedurende de dag.

dav

Oké, ik heb lichtelijk overdreven hier – 3 lippenbalsems! LOL Ik heb hier eigenlijk weinig over te zeggen buiten het feit dat ik wel degelijk een lippenbalsem nodig had. En ja, Pepsi en Cola vind ik allebei lekker dus waarom kiezen? Ook heeft Action een geweldige rip off van de Eos lippenbalsems haha!

dav

Voor als de stick z’n werk niet goed doet, weet je wel. Veel verschillende tintjes, dus super leuk om een keer uit te proberen!

dav

Nou, ik wou gewoon ieder pallet dat er beschikbaar was – een beetje hebberig. Dus verwacht je binnenkort maar aan een hele hoop makeup looks en reviews!

Heb jij je al eens laten verleiden door de make-up en verzorgingsproducten bij Action? Wat heb jij zoal gekocht? Laat een leuke reactie achter en vergeet ons niet te volgen op sociale media voor meer leuke beauty updates.

6 reacties op ‘Shopping: Mijn Action Haul!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s