Mijn Ervaring Met Air Optix Colors Kleurlenzen Op Sterkte

Dag lezers,

Ongeveer anderhalve week geleden bestelde ik de Air Optix Colors kleurlenzen op sterkte bij Alensa.be. Het was een geheel nieuw probeersel, ik was niet bekend met de site maar wilde het eens proberen. Zoals jullie weten vind ik het altijd leuk om met mijn uiterlijk te experimenteren, zoals af en toe eens van haarkleur of oogkleur te veranderen. Ik heb nog maar 1 keer kleurlenzen geprobeerd, dat was zo’n 2 jaar geleden. Die waren vrij donker en het contrast met mijn natuurlijke oogkleur (grijsblauw) was vrij groot. Ditmaal koos ik dus voor een iets zachtere tint, en ook op sterkte. Vorige keer had ik zonder sterkte en dan moest ik mijn bril nog op, best onhandig. Ik heb ze net geprobeerd en deel graag de resultaten met jullie.

2017-08-31_19.31.482017-08-31_19.32.13davdavdav

Wat vinden jullie ervan? Klik hier om ze te bekijken (mijn kleur is bruin).

Bedankt trouwens voor de leuke reacties en de nieuwe volgers! Superleuk om te zien dat jullie mijn blog liken 😀

Een reactie op “Mijn Ervaring Met Air Optix Colors Kleurlenzen Op Sterkte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s