Shopping Day At The Sea Coast in Belgium

Hey readers!

Afgelopen woensdag had ik mijn vrije dag en ben ik met mijn pa naar Oostende geweest. Het was een leuke dag. We hebben lekker gegeten en het deed deugd om even tot rust te komen na de drukke werkweken. Het weer viel goed mee ’s morgens dus zijn we even langs de dijk gewandeld. Helaas keerde het in de namiddag om en viel de regen met bakken uit de lucht. Maar we hebben er toch van genoten met een koffietje ergens warm binnen. Wat een contrast met dinsdag, toen was het nog over de dertig graden! In ons Belgenlandje moet je er maar aan uit kunnen. Ik toon jullie wat kiekjes van de locatie zelf alsook van mijn outfit.

dav

Outfit details:
Sweater – H&M (koop ‘m hier, van de nieuwe collectie)
T-shirt – H&M (koop ‘m hier, van de nieuwe collectie)
Jeans – Hollister
Sneakers – Converse
Sjaal – Lokale shop
Tas – Longchamp Pliage 2605

Ik kocht ook een nieuwe rugzak bij Sac d’Anvers Exclusive, voor € 25. Ik zocht er al even eentje, omdat ik dat toch praktisch vind voor uitstapjes en dergelijke. Ook als ik met Fleurtje naar mama ga vind ik een rugzak veel gemakkelijker. Deze vond ik schappelijk van prijs en bovendien gaat cognac kleur bij alles. Eenvoudig en allesbehalve schoolmeisjes achtig (dat wilde ik dus ten koste vermijden).

De nieuwe collectie van H&M is trouwens echt geweldig. Onderstaande items staan nog op mijn wishlist:

Cropped sweater - Groen - DAMES | H&M BE 1

Cropped sweater

Laarsjes - Zwart - DAMES | H&M BE

Laarsjes

Jeansjasje - Denimblauw - DAMES | H&M BE 1

Jeansvestje

Trui - Kakigroen - DAMES | H&M BE 1

Trui

Jas - Rood geruit/flanel - DAMES | H&M BE 1

Jas

9 paar oorbellen - Roze - DAMES | H&M BE 1

Oorbellen set

Hoe is jullie week geweest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s