Mijn Koopjes Op De Rommelmarkt Nekkerhal Mechelen

IMG_20170910_112305.jpg

Dag lezers,

Vorige zondag heb ik genoten van een bezoek aan de rommelmarkt in de Nekkerhal te Mechelen, in gezelschap van mama en goede vrienden van haar. Het was ontzettend gezellig en ik heb een aantal leuke dingen gevonden aan interessante prijsjes! Op zich had ik nog een vrij moeilijke dag, Fleurtje is de dag voordien overleden. Vandaar dat ik niet erg vrolijk op de foto’s sta, mijn excuses. Zulke dingen zijn nooit simpel natuurlijk, maar ik hou me sterk en gelukkig heb ik mijn allerliefste Fien nog en mijn vriend, familie, vrienden, collega’s die me door dik en dun steunen. Ik prijs me altijd gelukkig met wat ik nog heb, in plaats van me blind te staren op mijn verlies.

davdavdavdavdav

Outfit details:

Jas – Bershka
Hoodie – Hollister
T-shirt – H&M
Jeans – American Outfitters
Schoenen – Bershka
Tas – JustFab
Sjaal – Lokale shop

dav

Ik heb wel genoten van een lekker bakje friet, de beste die ik ooit al gegeten heb!

dav

1 van mijn nieuwste aanwinsten: een (nep) Gucci tas.

dav

Maybelline Mattiferend Poeder, dermatologisch getest. Helaas voldoet het niet aan mijn verwachtingen. Ik heb het al uitgeprobeerd en ik zie geen verschil als ik het poeder aanbreng. Jammer!

dav

Wie houdt er nou niet van Louis Vuitton?

dav

Leuke koopjes dus! Hoe was jullie week tot nu toe?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s