OOTD & Hair + Makeup look

dav

Hey sweeties,

I know, it’s been a while… Shame on me! Maar ik maak het goed met jullie vandaag, ik heb een nieuwe haarkleuring, makeuplook én een outfit voor jullie klaar. Get ready, neem een kop thee of koffie erbij en kruip gezellig achter je tablet/pc/gsm in de sofa!

Ik wou een wat lichtere tint in mijn haar creëren, mits de laatste kleuring mij wat te donker was uitgevallen (en mits ik kamp met een niet zo gezonde haarverf verslaving, maar dit laten we even terzijde :D). Dus ik kocht een oplichtende verf Intensive Blond Super Plus van Schwarzkopf, zodat mijn haar via ontkleuringspoeder kon oplichten. Nadien gebruikte ik de Syoss Oleo Intense Natuurlijk Blond, een kleuring gebaseerd op voedende oliën om de droogte van mijn haar tegen te gaan. Want blonderen is echt super slecht voor je haar, dus let erop dat je het voldoende verzorgt aan de hand van maskertjes, conditioner, oliën, enzovoort. Het resultaat bevalt me zeer. Ik heb veel positieve reacties gekregen.

dav

Qua makeup koos ik voor een shimmering effect door het gebruik van highlighter en glitters. Om een beetje “mysterie” te creëren in mijn makeup look compenseerde ik het glitter effect met donkere oogschaduw en een donkere tint matte lippenstift.

dav

Outfitdetails:
Jas – Bershka (huidige collectie)
Top – The Sting (huidige collectie)
Jeans – Hollister
Boots – Everything5Pounds
Tas – Lokale markt
Sjaaltje – Lokale shop

dav

Makeupproducts:
Mascara – Yves Rocher Sexy Pulp Limited Edition
Superliner Ultra Precision Black Eyeliner – L’Oréal (beste eyeliner ever made in mijn opinie, echt een must have)
Lippenstift Matt, Matt, Matt 13 – Essence
Eyebrow Tattoo – Miss Rose (via Wish app)
High Brow Pencil – Benefit
Eye Sorbet Glitter Eyeshadow Pineapple – Essence
Makeup Fixing Spray Keep it Perfect – Essence
Baked Eyeshadow Palette 427 Retro Chique – Max (Action)
Anti Spot Coverstick – Essence Pure Skin
Unicorns Heart Rainbow Highlighter – I Heart Makeup

davdav

Een stel hippie boots in combinatie met een stoere rockchick stijl, wie zegt dat je moet kiezen? 😉

dav

Jep, daarachter zit mijn lieve kleine Fien in haar kooi! 🙂 Ik heb nog een aantal leuke foto’s van haar die ik met jullie kan delen.

Zo, dat was de update voor vandaag! Hopelijk gaat het jullie allemaal goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s