OOTD: all black everything

dav

Dag lezers,

Jawel, je ziet het goed: ik in een rok! Haha, ongelofelijk dat ik de jeans even terzijde heb gelaten. Ik koos voor een vrouwelijke, tijdloze outfit combinatie. Pencil skirt, casual cognac botjes, elegant sjaaltje en uiteraard onmisbaar: mijn Pliage. De jas die ik draag heb ik van een supertoffe blogvriendin gekregen, namelijk Polyester Princess! Haar blog moet je zeker ook eens checken.

davdavdavdavIMG_20171101_150505_555

Outfit details:
Jas – New Look (gekregen)
Cardigan – Longchamp
T-shirt – Longchamp
Rok – H&M
Legging – H&M
Laarsjes – JustFab
Tas – Longchamp Pliage 2605 089 001
Sjaal – Rodier

Mijn haar is trouwens een pak lichter, ik heb het geverfd met de Lightener van Pony Palette, een gloednieuw product. Momenteel probeer ik het extra te voeden omdat ontkleuren zo slecht is voor mijn haar. Uiteraard komt er binnenkort een nieuwe post over de Get natural! series. Nu is het resultaat rosblond, vind het wel erg mooi en heb al positieve reacties gekregen dus dat is wel fijn.

9173616033822

Verder heb ik vandaag een leuke tijd gehad met mama, bomma, Fientje en de hondjes Max en Nicky. Vanmorgen heb ik even wat selfies genomen met die twee schatjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s