Beauty: Intense Smokey Eye Look

bty

Dag lieve lezers,

Vandaag deel ik mijn intense smokey eye look met jullie. Het doel is de focus te leggen op de ogen en een soort mysterieuze uitstraling te creëren door het gebruik van een sterke, strakke eyeliner. Ik koos voor een cleane omlijning door beroep te doen op highlighter. Glitters geven de smokey eye look iets feestelijks, en ook vrouwelijk.

De smokey eye zelf bestaat uit een basislaag van Biocura Eyeshadow, zeer eenvoudig aan te brengen in stiftvorm. In mijn ooghoeken bracht ik een zachtgroene poeder oogschaduw aan van Clinique, tot slot zwart oogschaduwpoeder in de uiterste ooghoeken om die gewenste amandelvorm te creëren.

Mijn vloeibare eyeliner is van Bourjois, maar eerlijk gezegd ben ik er niet erg tevreden van. Hij loopt voortdurend uit. Het is dat ik ‘m zoveel betaald heb, dat ik ‘m nog gebruik, maar ik zou ‘m zeker niet opnieuw aanschaffen (just saying). Maar omdat het een key item is voor deze look heb ik het product mee op de foto gezet. Voor deze look MOET je vloeibare eyeliner gebruiken. Je wilt strakke lijnen die lang blijven. Vergeet ook geen fixing spray te gebruiken als je klaar bent, kwestie van de boel een beetje mooi te houden 😉

Qua highlighting ben ik nog steeds groot fan van het Glow & Highlights Palette van Action. Echt een supergoed palet voor een top prijs, must have voor iedere makeup artist eigenlijk. Op mijn lippen heb ik een matte perzikkleur van Catrice. Het was een limited edition Matt Lip Cream.

btybtybtybtybtydav

2 reacties op ‘Beauty: Intense Smokey Eye Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s