My new bag: Foulonné 1776 by Longchamp

289-2001484-FOULONNEXBODYNOIR_NOIR_M

Dag lieve lezers,

Kerst is bijna zover! Niet alleen verwennerij voor je lief, familie en vrienden, maar ook voor jezelf. Vandaag besloot ik mijn collectie Longchamp uit te breiden met een onmisbare klassieker: de Foulonné model L1776 021 047. Het is een erg populair modelletje omdat het praktisch is, licht om te dragen, vervaardigd is in soepel kwaliteitsvol leder en bovendien een stijlvol design omvat. Het was echt wat ik zocht in een tas: voorvakjes voor de gsm en sleutels, compartimenten binnenin (ook eentje met ritssluiting) en een cross body model. Wat ben ik er blij mee!

Wil jij zelf ook zo’n modelletje? Of misschien als cadeautje voor je moeder, oma of tante? Spring eens binnen in één van onze boutiques of concessies. We hebben ook bijpassende portefeuilles, sleutelhouders, pochettes en meer om een leuke cadeauset te creëren 😀

image1image2image3

Alvast een wondermooie kerst en een spetterend nieuwjaar toegewenst!

Een reactie op “My new bag: Foulonné 1776 by Longchamp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s