Fifty Shades of Fashion: Dakota Johnson

Anastacia Steele, een timide student met een adoratie voor de rijke Christian Grey, is in het echt ook maar een gewone meid genaamd Dakota Johnson. In de film draagt ze vaak cardigans, simpele jeans, enkellaarsjes, … In feite weinig bijzonders en heel casual getint (en dan hebben we het niet over de slaapkamer!). Maar wat draagt Dakota als ze niet de rol van Ana vertolkt? Je ontdekt het hier.

Wel, in feite verschilt haar stijl niet veel met die van Ana. We zien vooral veel sobere kleding, eerder klassieke dan trendgevoelige stukken. Een tikkeltje vintage en eentonig, maar onweerstaanbaar elegant. Doet me wat denken aan Alexa Chung. Haar makeup ligt in het verlengde van haar stijl: louter de essentials. Geen gedoe met felle lipstick of speciale combinaties. Ga gewoon voor een basis fond de teint, mascara, oogpotlood, blush en een matterende lippenstift. Heel naturel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s