Meghan Markle: van Suits-actrice tot verloofde van Prins Harry

Meghan Markle heeft de ontwerper van haar trouwjurk al uitgekozen. Wordt het zo’n spektakel als toendertijd met Kate en William? Meghan lijkt het hart van de ietwat flirterige prins Harry definitief veroverd te hebben, want ze is intussen haast volwaardig lid geworden van het Britse koningshuis. Niemand had het ooit durven denken dat de prins zich officieel zou binden aan een vrouw, maar Meghan schijnt erin geslaagd te zijn Harry helemaal voor haar te winnen.

Ze is begonnen als Amerikaanse actrice, voornamelijk bekend uit de advocatenreeks Suits. Ze telt 36 lentes en heeft een bachelor behaald in podiumkunsten en internationale betrekkingen. Ze is al eerder in het huwelijksbootje gestapt, dit met acteur en producer Trevor Engelson, maar zij gingen uit elkaar in 2013. Met Harry is ze samen sinds november 2016, exact een jaar nadien kondigde het paar hun huwelijksplannen aan. Geruchten doen de ronde dat het koppel zelfs een kinderwens koestert en dat ze deze zo snel mogelijk in vervulling willen laten gaan.

Een bron vermeldt dat de toekomstige bruid fan is van geborduurde details. Hoe haar jurk er exact zal uitzien, is nog onduidelijk. Amper 5 mensen weten wat zij zal dragen op haar grote dag, en deze zwijgen als een graf natuurlijk. Wederom kunnen we wel eens bekijken wat voor kledingsstijl Meghan verkiest.

De gelijkenis met Kate is treffend. De broers hebben duidelijk dezelfde smaak.

Toch zien we dat Meghan minder klassiek is qua kledingsstijl. Terwijl Kate vaak voor veilige keuzes gaat, durft Meghan al meer out of the box te denken.

Bron: Het Nieuwsblad

2 reacties op ‘Meghan Markle: van Suits-actrice tot verloofde van Prins Harry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s