OOTD Vogeltjesmarkt

Dag lieve lezers πŸ’•

Vandaag ben ik met mama naar de vogeltjesmarkt geweest. Dat is een markt in Antwerpen, georganiseerd iedere zaterdag en zondag voormiddag. Je kan er onder andere vogeltjes kopen, maar ook voeding en kleding zoals op een gewone markt. We hebben gezellig bijgekletst met een kopje koffie β˜•οΈ, echt puur genieten. Het was koud maar het zonnetje scheen met een heldere lucht, dus het was echt prachtig weer 🌞. We hebben niet veel geshopt, maar dat hoefde ook niet. Het ging er meer om dat we wat quality time hadden samen. Nu zit ik lekker thuis met mijn ventje, met de film You’ve Got Mail op de achtergrond terwijl ik dit schrijf. Zo meteen nog wat poetsen en huishouden doen, maar eerst nog ontspannen. Zalige zondag als je het mij vraagt! πŸ™ŒπŸ»

Ik heb via een Facebook groep een geweldige deal gedaan om echte Uggs te kopen voor € 20! Het zijn middelhoge botjes met schapenvacht en suΓ¨de, heerlijk zacht, in een mooie neutrale poederkleur. Momenteel draag ik veel roze, dus dan past die kleur er heel goed bij voor een romantische look πŸ’•.

OUTFIT DETAILS

Jas – Lokale shop (koopje voor 9 euro! πŸ’²)

Top – Lokale shop

Vest – Lokale shop (ook voor 9 euro, zelfde deal)

Broek jegging – KBC

Laarsjes – UGG

Tas – Selfmade by mama ❀️

Coffee time β˜•οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ

Nee, ik heb mijn haar niet geknipt! Lijkt wel zo als je de vorige foto’s bekijkt. Ik had mijn haren vast in een dotje, haha! πŸ’‡πŸ»β€β™€οΈ

Als make-up koos ik voor een look met de nadruk op de lippen πŸ‘„ voor een mooi contrast met de zachtroze tinten van mijn kleding. Ik gebruik hiervoor de Matt, Matt, Matt lippenstift van Essence in kleur 13. Verder bestelde ik bij bol.com een nieuw poeder van L’OrΓ©al. Ik ben zelf ontzettend groot fan van de make-up lijn van L’OrΓ©al. En ook dit matterend poeder heeft me niet teleurgesteld. Je kan het makkelijk meenemen in je handtas want er zit een spiegeltje en sponsje bij zodat je zonder problemen je neus kan bijpoederen in de toiletten als je weggaat (yep, zoals in de films). Verder maakt het poeder mijn huid superzacht, precies een babyvelletje. Ook het oogschaduwpalet van Max Factor voldoet aan mijn verwachtingen. Prachtige kleuren en makkelijk aan te brengen met het borsteltje, een aangename textuur. Ik ben alweer tevreden! πŸ˜„

Hoe is jullie zondag lieverds?

2 reacties op β€˜OOTD Vogeltjesmarkt’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s