It’s time for a break

Its-Time-For-a-Break

Dag lieve lezers,

Voorlopig ben ik eventjes op blog break, want *tromgeroffel* binnenkort ga ik verhuizen. Heel wat gedoe dus, en ik wil graag de tijd nemen voor mezelf en voor mijn vriend om alles vlekkeloos te laten verlopen. Ik heb even nood om mijn batterijen weer op te laden, zodat ik er weer 100% tegenaan kan gaan!

Dus see you soon!

9 gedachtes over “It’s time for a break

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s