Attention! No more: outfitvandedag.be, right now: outfitvandedagblog.com

Beste lezers,

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben is Outfit Van De Dag niet langer te bereiken op het .be adres, dit met een reden. Ik heb via WordPress volgend domein laten aanvragen: http://www.outfitvandedagblog.com. Het leek me een beetje verwarrend om beide adressen door elkaar te gebruiken, dus vanaf nu is Outfit Van De Dag enkel bereikbaar via het .com adres. Let op, ook info@outfitvandedag.be is niet meer geldig. Wil je contact opnemen met Team OVDD? Stuur vanaf nu je vragen, voorstellen, suggesties en dergelijke naar: outfitvandedagblog@gmail.com!

Dear readers,

As you all might have noticed Outfit Van De Dag is no longer available on the .be domain, this has its reasons. Because I demanded a domain name with WordPress: http://www.outfitvandedagblog.com. It seemed a bit confusing to me to use both domains, so right now I stick to the .com address. That also means that you can no longer contact the OVDD team with info@outfitvandedag.be. It’s not valid anymore, if you want to send us suggestions, questions, collaboration proposals please send them so outfitvandedagblog@gmail.com!

Een reactie op “Attention! No more: outfitvandedag.be, right now: outfitvandedagblog.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s