Shoplog: Takko Fashion, Gallerys & H&M

Hallo lieve lezers ๐ŸŒธ

Vandaag ben ik buiten een blits tandartsbezoek en doktersbezoek voor mijn vriend nog even gaan winkelen. Ik heb zulke leuke items gevonden! Ik deel ze graag met jullie.

Deze schoenen komen van de Gallerys. Zo’n prachtige winkel, ik kon er uren winkelen (en als ik budget had, had ik de ganse winkel leeggekocht seriously). De verkoopster was zo aardig en werkelijk elk item in hun collectie zou ik dragen. Het is trendgericht, vrouwelijk en met leuke details zoals glitter en pareltjes. I love it!

De schoenen zelf zijn een leuke aanvulling op mijn schoenencollectie. Witte sneakers zijn sowieso al een must have voor de zomer, maar deze hebben iets eigenwijs met de gouden glitters en de gouden lipjes op de flap. Toch ook makkelijk te combineren met meerdere outfits. Ze zitten zalig. Als wolkjes! โค๏ธ

Alle kleding komt van Takko, waar ik interessante koopjes heb gedaan wegens afprijzingen. Ik vond exact wat ik wilde. Leuke sweaters en een leuke t-shirt in poederroze. Khaki en nude roze zijn echt wel mijn favoriete kleuren op dit moment. Ook de skull print op de eerste sweater vind ik echt gaaf, dat doorbreekt het brave bloemetjespatroon. ๐Ÿ’€

De grijze sweater is 1 stuk, met omkeerbare pailetten. Echt heel leuk, 1 sweater maar verschillende looks. Me likey ๐Ÿ’•

Hebben jullie nog leuke items gekocht?

6 reacties op โ€˜Shoplog: Takko Fashion, Gallerys & H&Mโ€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s