De opening van Primark in Antwerpen: mijn “mini” haul

primark-teenslippers-slecht-voor-de-gezondheid-terughaal-actie-1498391249

Dag lezers,

Sinds 30 april is er een Primark keten gevestigd op de Meir in Antwerpen. Een ware sensatie mag je het noemen! Het Britse merk Primark, bekend om zijn low budget fashion, opent hiermee ineens het grootste filiaal in België. Natuurlijk moest ik als fashion liefhebber eens een bezoekje brengen!

IMG_1477[1]

Niemand, maar dan ook werkelijk niemand, komt Primark buiten zonder een zak. Ik dus ook niet 🙂 Maar ik heb mezelf nog heel goed kunnen inhouden. Integendeel, ik heb meer praktische zaken gekocht. Onder andere een wasmand! 😀 Hoe grappig dit ook klinkt (welke idioot koopt nou een wasmand bij Primark), ik was al een tijdje op zoek naar een wasmand maar vaak is dat een erg lomp ding om mee te sleuren op de tram. Bij Primark zijn ze werkelijk erg slim in verpakken: compact en handig om mee te nemen – check!

Verder liet ik me verleiden door het Berry oogschaduwpalet met warmrode en roze tinten. Tot slot verwende ik mezelf nog met een aantal mini verpakkingen droogshampoo, haarborstel van Disney met spiegeltje en parfum. Handig om mee te nemen in mijn toilettas naar het werk (want een hele bus droogshampoo in je tas is niet bepaald praktisch!). Ook nam ik nog een fluffly haarband mee om mijn froufrou naar achteren te doen als ik mij ’s ochtends maquilleer (staat niet op de foto maar is erg zacht en cute).

Wil jij Primark eens verkennen?

Meir 22-30

2000 Antwerpen

Openingsuren: 09.00 – 19.45

Laat zeker weten wat jullie ervaringen zijn!

handtekening

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mentje schreef:

  ❤ Primark! Leuke aankopen! Vooral dat oogschaduw palette 🙂 X

  Liked by 1 persoon

  1. Dankjewel meid! 😘💕

   Liked by 1 persoon

   1. Mentje schreef:

    Hey Meissie,

    Ik wilde je even laten weten dat ik je heb genomineerd voor de Liebster Award! Dit is een award voor bloggers door bloggers. Wat dit allemaal betekent kun je lezen op mijn blog!
    Ik heb je genomineerd omdat je een super leuk blog hebt!
    Zeker je blogs over de Primark kan ik zeer waarderen!

    X Mentje

    Liked by 1 persoon

   2. Oh wauw, dankjewel Mentje! 😄😄😄 dat is heel lief van je 💕

    Liked by 1 persoon

   3. Mentje schreef:

    Ik heb inmiddels een link naar jee blog gemaakt op mijn blog over de Liebster Award, je kan dus meer views verwachten de aankomende tijd! X

    Liked by 1 persoon

   4. Dankjewel! 😘💕

    Liked by 1 persoon

 2. Lamoois schreef:

  Wat leuk dat er nu in België ook een grote Primark is gevestigd! Primark is onze favoriet!!!

  Liked by 1 persoon

  1. Leuk he? Ja wij Antwerpenaren zijn ontzettend blij met de komst van Primark, we hebben er lang op moeten wachten! 😄

   Liked by 1 persoon

   1. Lamoois schreef:

    Ahh, have fun!! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s