Review Purifying Serum Action

Foto 18-05-18 15 50 10_preview

Hallo lieve lezers,

Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik vind van het Purifying Skin Serum van Action.

Voor amper € 0,99 kan je dit serum verkrijgen bij de discount drogist in je buurt, je kan je voorstellen dat mijn verwachtingen dan ook niet hoog waren. Het serum belooft de huid te zuiveren en dus onzuiverheden te doen minderen. Ik zelf heb helaas te kampen met een vette, acne gevoelige huid en heb al ontelbaar veel dingen geprobeerd, niets helpt echt. Het is nu niet dat ik me er suf aan erger, vergeleken met mijn echte acne uitbarsting van een jaar geleden (jep: rampzalig), is dit gewoon peanuts. Maar, ik zou geen vrouw zijn als ik niet streefde naar dat oh zo fascinerende schoonheidsideaal van een perfecte huid. Dus ik dacht: waarom dit geen kans geven? Arm zal ik er alleszins niet van worden 😉

Foto 18-05-18 15 49 38_previewFoto 18-05-18 15 49 41_previewFoto 18-05-18 15 50 10_previewFoto 18-05-18 15 52 05_preview

Mijn eerste bevindingen voor gebruik zijn positief. Ik vind de verpakking alles behalve goedkoop ogen. De tube is compact en dus gemakkelijk mee te nemen op reis. Het doseren van de hoeveelheid gaat vanzelf door de handige verpakking.

Foto 25-05-18 21 12 26_preview

Foto voor en foto na 1 week dagelijks het serum aan te brengen

Mijn probleemgebieden zijn de typische T-zone: voorhoofd, neus en kin. Ik troost me met de gedachte dat een vette huid minder snel veroudert, maar leuk is natuurlijk anders.

Mijn conclusies na gebruik: Het serum heeft een zeer aangename textuur en is mild voor de huid. Ik ben erg gevoelig aan crèmes en ik had hier totaal geen last van. Zelfs plantaardige crèmes van Yves Rocher zijn soms irriterend aan mijn huid, dus je kan wel stellen dat ik erg moet oppassen. Zoals je kan merken op de foto is er niet veel veranderd. Mijn acne is gebleven en slechts een tikkeltje verminderd (vanboven aan mijn voorhoofd en mijn kin). Maar het feit dat ik geen verbluffende resultaten merk, wil niet zeggen dat ik dit niet blijf gebruiken want ik vind het eigenlijk een geweldig product! Het is erg verfrissend om aan te brengen na het reinigen van de huid en het trekt heel snel in, wat bijvoorbeeld niet het geval is bij mijn dag- en nachtcrème. Daarom dat ik in principe het serum verkies, het is praktischer en reinigt en voedt eens zo hard.

Samengevat:

 • aangename textuur: erg verfrissend om aan te brengen zeker na de douche en reiniging van de huid
 • trekt snel in
 • huidvriendelijk
 • vermindert acne een beetje (maar verwacht geen wonderen)
 • goedkoop € 0,99 bij Action

Cijfer: 7/10

Hebben jullie dit serum al eens geprobeerd? Deel jullie ervaring in het comment form.
img_0222-140

 

60 reacties op ‘Review Purifying Serum Action

 1. Ik heb hem ongeveer een half jaar en hij is idd heel fris en vind het ook een goede serum…die prijs is gewoon te gek toch xd

  Heb net een nieuwe blog over leuke shop #items bij een leuke kasten winkel# check of out vind je super leuke dingen voor weinig en dat blog daarvoor over mooie oogschaduw palletten en lipsticks van Unicorn hihi fijne avond .En vervelend voor je dat je een lastige huis hebt.Weer en welke dan super goed is ook de huidolie kruidvat eigen merk van 2 euro en dan met roze tekentje .je huid wordt zacht etc😐🐾

  Geliked door 1 persoon

  1. Oh dankjewel voor de tips meid! En wat fijn om te horen dat het ook zo’n goed serum vindt 👍🏻 thanks voor je comment en zal zeker eens een keertje kijken naar je blog! 💕 maak er een fijne avond van!

   Like

   1. Ja graag gedaan..ik heb door de zon snel een soort bultjes rode vlekjes …had ik eerder nooit maar 30+ hè lol😀en schijnt ook als bijwerking van de pil kunnen gebeuren dus ik vind hem wel helpen.
    En anders heb je ook van dokter vogel zalf voor de geiriteerde huid als je echt een keer opvallende plekjes hebt die niet snel weg gaan dat helpt ook wel hihi…dankjewel jij ook fijne avond verder😻😜😍

    Geliked door 1 persoon

 2. Hiya very cool web site!! Man .. Beautiful .. Amazing ..

  I will bookmark your site and take the feeds additionally?
  I’m glad to find so many useful information here within the publish,
  we’d like develop extra techniques in this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

  Like

 3. I was just seeking this info for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally
  I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not
  rank this kind of informative websites in top of the list.
  Generally the top sites are full of garbage.

  Geliked door 1 persoon

 4. Have you ever considered writing an e-book or guest
  authoring on other websites? I have a blog based upon on the same information you discuss and would
  really like to have you share some stories/information.
  I know my viewers would enjoy your work. If you are even remotely interested,
  feel free to shoot me an email.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s