Lekkere bakrecepten die ik wil uitproberen

10-best-baking-recipes_625x350_51438699538

Dag lieve lezers,

Ik heb de bakmicrobe te pakken! Deze week maakte ik voor de eerste keer vanille cupcakes met een glazuurlaagje en suikerconfetti, dit aan de hand van een mix van Dr. Oetker. Nu wil ik een stapje verder gaan: baking from scratch. Geen bakmixen maar gewoon echt vanaf nul. Ik heb nu ik verhuisd ben met mijn vriend een goede oven. Voor koken heb ik vaak niet uitgebreid de tijd wegens laat thuis, maar bakken kan ik wel doen op mijn vrije dag. Bovendien is het echt geweldig om je vrienden en familie te verwennen met een eigengemaakt gebakje. Er is niets leukers dan dat!

Bovendien heb ik erg veel likes gekregen op mijn post over mijn dagje vrij, waarvoor erg veel dank! Hieruit kan ik opmaken dat jullie als mijn trouw leespubliek dit ook boeiend leesvoer vinden! Jullie kunnen dus de komende weken genieten van mijn bak ervaringen en recepten die ik zal uitvoeren, waarbij ik volledig als beginner aan de slag ga! Verwacht dus geen culinaire hoogstandjes 🙂

Hier een lijstje van mijn beginner baking goals:

  1. Brownies
  2. Chocoladekoekjes
  3. Chocoladecake
  4. Kaastaart
  5. Appelcake met kaneel
  6. Cupcakes met Oreo
  7. Citroenmerengue

Als ik dit lijstje al doorploetert heb, dan mag ik al zeggen dat ik er al behoorlijk wat van kan! Ik heb talloze recepten verzameld, van Libelle Lekker tot VTM Koken. Hier een aantal leuke links om eens te brainstormen:

Hebben jullie nog leuke websites met receptjes? Laat het weten in de comment box.
handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s