Barcelona Update: Photolog #2 ~ Clothing Haul

Hi lieverds,

Another update from paradise… De laatste jammer genoeg want morgenavond vertrekken we al terug naar huis 😭

Vandaag deel ik met jullie mijn laatste belevenissen van Barcelona, onder andere een aantal nieuwe aankopen voor mijn kledingkast. Voor mijn reis had ik me voorgenomen me een aantal t-shirts aan te schaffen en dat heb ik dan ook gedaan. Ook in België blijven de temperaturen hoog en t-shirts kan je gewoon niet missen dan. In het Maremagnum Shopping center aten we onze welgeliefde frietjes met eieren en worst (goddelijke combinatie, geloof het of niet). Nadien haalden we enkele souvenirs voor familie, vrienden enzovoort alsook gingen we langs enkele winkels voor onszelf. Ik koos expres de ketens die wij niet hebben in België natuurlijk, want de Zara heb je ook gewoon op de Meir in Antwerpen. Ik kocht 4 t-shirts bij Inside en een crèmekleurige cardigan bij Lefties. Het koste me amper iets maar de herinneringen als je het draagt zijn onbetaalbaar.

Een espresso om de maaltijd mee te eindigen, wat kan een mens nog meer wensen? Leuk weetje: in Spanje drinken ze geen melk bij hun koffie.

Gisteren hebben we wat meegemaakt… We hebben gewoon de metro genomen naar een halte weg van het centrum en besloten om een wandeling te maken door de natuur met als einddoel: het strand. Volkomen spontaan, ik was er niet op gekleed, maar wij hebben maar liefst 10 km gewandeld! We snakten naar een drankje toen we aankwamen en hebben echt gespurt naar het eerste kraam dat we zagen, maar we hebben het gehaald. Ironisch genoeg reed er een bus vlakbij, dus wij hebben gewoon de hele weg te voet afgelegd. Maar we zijn op die manier op plaatsen terechtgekomen die we anders nooit hadden kunnen zien. Helemaal binnendoor met tal van paadjes in de wilde natuur. We passeerden zelfs het vliegveld en zagen de vliegtuigen landen, ze vlogen echt super laag boven ons hoofd. Echte avonturiers!

Gisterenavond genoten we na die stevige wandeling ook nog van een lekkere maaltijd in het restaurant van ons hotel. Op het menu: gegrilde kip met frietjes en tomaat.

Enkele dagen geleden kocht in mezelf ook deze super comfy Adidassen. Ideaal als stapschoenen, maar ook om gewoon je voeten te verwennen na een lange werkdag.

Om te eindigen een fotootje van ons, verliefd koppel dat we zijn haha! Helaas de laatste update van Barcelona, maar dat wil niet zeggen dat de blog inspiratie op is 😉 Binnenkort volgen er weeral nieuwe onderwerpen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s