Steal My Look: Een look geïnspireerd op mijn laatste outfit

Foto 23-09-18 19 51 05

Dag lieve lezers,

Nog eens een blog post in het Nederlands want ik merk dat ik de laatste tijd voortdurend in het Engels schrijf.

Bovenstaande look is geïnspireerd op mijn laatste outfit post. Een vrouwelijke combinatie die altijd werkt: een jurk, een cardigan en laarsjes. Het oogt niet alleen chique, maar ook casual dus het kan even goed voor iedere dag gedragen worden. De jurk is van Balmain, een vrij duur merk maar het concept is wel leuk en kan je ook vermoed ik gemakkelijk vinden in bijvoorbeeld de H&M: een strak winters jurkje met een rolkraagje. Het mijne had geen lange mouwen, maar in principe voor het herfst-winter seizoen is het interessanter om eentje met lange mouwen te nemen.

Het tweede item dat de look kenmerkt is de lange cardigan. Die van de collage komt van Mango, pakweg een € 60 kost deze. Een lange cardigan vind ik persoonlijk onmisbaar in mijn garderobe. Het staat leuk op jeans, maar even goed bij jurkjes en rokjes. Ik heb lange cardigans met print en ook neutrale stuks. Bij een jurkje is het leuker als je het jurkje in een print neemt en de cardigan in een neutrale kleur zoals bijvoorbeeld donkergrijs. Het is zo’n stuk waar je enorm veel voldoening uit haalt.

Nog zo’n leuk onderdeel van de outfit is het handtasje! Ik heb voor de collage zelfs een nog leuker exemplaar gevonden dan ik zelf heb, namelijk zo’n laqué rode variant met handvat. Het komt van SheIn en kost amper € 20. Ik was er meteen gek op. Een handtas kan een sobere outfit meteen boosten.

Verder natuurlijk hebben we ook de suède cowboy style boots. Deze komen van Dolce Vita Hinley Boot. Ik vind zulke laarsjes altijd heel erg leuk. Je hebt een hak aan, dat oogt meteen een stuk vrouwelijker, en cognac en taupe kleur staat bij alles. Het is ook iets dat je zowel bij jeans kan dragen alsook bij een jurkje. Voor dit seizoen kan je gaan voor een hoger exemplaar, hoge laarzen zijn namelijk super in (wil je weten wat er nog trendy is dit seizoen, check dan mijn blogpost over de fall winter trends 2018). Ik prefereer enkellaarsjes, maar heb tevens een paar knielaarzen in de kast die ik ongetwijfeld ga aantrekken deze winter!

Tot slot enkele mooie accessoires om de look af te werken: een bruine smokey eye (natuurlijk stukken indrukwekkender dan mijn look), wat haarspeldjes (heb ik altijd bij me), een minimalistische ring dat mooi bij de outfit past én een leuke quote: ‘Be fearless, be brave, be bold, love yourself’. Altijd in jezelf geloven, je kan meer dan je denkt! ❤

Et voilà, dat was weeral een gloednieuwe “Steal my style” blogpost. Bedankt voor jullie aandacht en laat gerust een berichtje achter in het reactieformulier!
handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s