ootd en beauty

Dag lieve lezers,

Het is even stil geweest op mijn blog en dat heeft zo zijn redenen. Zij die me volgen op sociale media hebben ogenschijnlijk al iets opgevangen, maar helaas zijn wij ons kindje verloren. Ik wens het niemand toe, het verdriet en de pijn die ermee gepaard gaat. De eerste dagen heb ik me suf gehuild. Ik heb ook momenten van boosheid gekend, waarbij ik gewoon niet snapte waarom dit mij overkwam. Als ik een wijze raad mag geven aan zij die ook te maken hebben gehad met een miskraam: zorg goed voor jezelf. Wees niet hard, bestraf jezelf niet, want jij hebt niks verkeerd gedaan. Soms heb je gewoon pech. Soms gebeuren er erge dingen die buiten je macht liggen. Het heeft dan ook geen zin om je energie te steken in negatieve emoties – wat niet wil zeggen dat je je verdriet moet onderdrukken!

Je kindje zou niet willen dat jij in tranen verder leeft, je kindje wil je zien lachen en verder gaan met je leven. Het mocht misschien niet zijn, maar troost je met 1 ding: je bent vruchtbaar. Wij gaan ook onmiddellijk terug aan kinderen beginnen van zodra het mogelijk is. Ik ben ook na 4 dagen thuiszitten meteen terug gaan werken en dit heeft mij erg goed geholpen. Ik kan alleen maar aanraden om niet te stoppen met je leven. Ik wilde ook een pauze inlassen met mijn blog omdat het me niet meer interesseerde allemaal, maar dat betert echt wel allemaal. Zelfs al boeit het je niet, pik de draad weer op en ga niet in een hoekje kruipen. Je zal écht wel kindjes hebben!

IMG_E3128[1]

Ik vond ook volgend tekstje op Pinterest, dat me sterk ontroerde:

IMG_E3129[1]

Ed Sheeran heeft ook een prachtig nummer geschreven over het verliezen van je baby’tje, namelijk “Small bump”. Het is zo’n pakkende tekst, zo mooi omschreven. Hij zingt:

“You are my one and only
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight
Oh, you are my one and only
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight
And you’ll be alright”

Vooral de laatste zin zorgt voor een gerust gevoel: you’ll be alright. Hij zegt ook dat ze hem misschien nodig hebben daarboven, ook al weten we niet waarom ❤

But first coffee. Daar gaat de outfit van vandaag een beetje over. Een echte comfy outfit, iets dat ik zo gezellig vind aan het winterseizoen. Je kan je meteen uitleven in gebreide cardigans, dikke sjaals, sweaters en Uggs. Ongeveer een week geleden had ik een echte catch gevonden in de kringwinkel: een paar echte, zwarte middelhoge Uggs voor € 6! Ze zitten zalig. Ik ben zelf wel fan van dat kouder weer. Thuiskomen, voor de tv kruipen in de zetel onder een dekentje, kopje koffie erbij en de verwarming goed aan. Mijn sweater heb ik ook enige tijd geleden gekocht in de kringwinkel. Ik zag ‘m hangen met de tekst “But first coffee” en dacht meteen: die moet ik hebben.

 

IMG_E3176[1]

Als handtas koos ik natuurlijk voor mijn Pliage van Longchamp, onmisbaar voor mij omdat ze zo praktisch zijn. Mijn zwarte skinny jeans is een high waist model van H&M met kraaltjes, de onderkant is een beetje gerafeld. Ik heb ‘m nog maar weinig gedragen. Ik ga meestal voor low waist modellen, misschien ligt het daaraan, maar als ik hem aan heb vind ik hem wel heel leuk. De beige cardigan heb ik tevens van de kringwinkel voor amper € 4, ook zo’n heerlijke cosy Bernadette vest dat bij alles past.

IMG_E3177[1]

Outfit details:

Cardigan – Kringwinkel
Sweater – Kringwinkel
Jeans – H&M
Laarsjes – Uggs
Sjaal – Takko
Tas – Longchamp
Oorbellen – Handgemaakt

IMG_E3178[1]

IMG_E3161[1]

Als make-up look koos ik voor een warm bruine subtiele smokey eye, met twee key items in de picture: het Rich Color Face Palette van de Action en de zwarte pencil eyeliner van Yves Rocher. Van het palette van Action gebruikte ik de tweede oogschaduwcombinatie van links, met goud en bruine tinten.

Wil jij deze fashion & beauty look nabootsen? Volgende items zijn absolute must-haves wil je deze look creëren:

COSY LOOK

Wat vinden jullie van deze look? Zouden jullie ‘m zelf dragen? Uit wat voor kledingsstukken bestaat jullie cosy wear? Join the conversation, plaats een reactie! Volg ons ook op sociale media voor de allernieuwste updates ❤
Bedankt voor jullie aandacht.
handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s