IMG_3028[1]

Dag lieve lezers,

Het is weer enige tijd geleden dat er een product review is geschreven op mijn blog, dus tijd voor een echte catch-up!

Vandaag bespreek ik met jullie mijn ervaring met de Cien Black Volume Mascara. Normaal gezien ga ik steevast voor de Essence Lash Princess Mascara, maar ik ben deze helaas kwijtgeraakt. De aankoop van deze mascara was dan ook een snelle noodoplossing. We gingen toch boodschappen doen bij Lidl, dus nam ik ineens een mascara van hun huismerk Cien mee.

Cien verrast vaak met zeer positieve customer reviews, meerbepaald in hun anti age verzorgingsgamma. Ik heb van het merk enkel douchegels geprobeerd, nog nooit iets van make-up dus het was best spannend voor mij om dit uit te testen. Ik ben zelf niet iemand die gigantisch veel lagen mascara opdoet. Tegenwoordig verkies ik naturel. Een dun laagje is dus voldoende voor mij. Ik ben ook niet iemand die mascara aanbrengt op de onderwimpers, omdat dit vaak leidt tot onnodig vegen en panda oogjes 🙂

Qua verpakking maak ik meteen de associatie met de Maybelline Collosal Mascara, omwille van de kanariegele kleur. Die mascara heb ik vroeger ook nog gebruikt en is tevens een aanrader. Vandaar dat ik bij deze Cien mascara ook wel een goed gevoel had.

Laten we meteen beginnen testen! Uiteraard met de nodige before & after foto’s voor een goed vergelijk!

IMG_3029[1]IMG_3030[1]

Het resultaat na 1 dunne laag. Voor mij is dit voldoende, maar je kan in feite verschillende lagen aanbrengen voor een dramatischer effect.

Pros:

 • Geen klonters
 • Wimpers klitten niet samen bij aanbrengen
 • Ligt goed in de hand
 • Maakt niet snel vlekken
 • Voordelige prijs: € 1,99
 • Verkrijgbaar bij de supermarkt

Cons:

 • Krult niet mee met de wimpers omwille van de vorm van het borsteltje

IMG_3031[1]

Wil je mijn make-up look nabootsen, ga dan voor een peach kleurige oogschaduw (Essence), een goede BB crème (Garnier) en een neutrale satin lipgloss (Catrice). De truc is er niet opgemaakt uit te zien, ook al ben je opgemaakt 😉 Make-up is ideaal voor vrouwen met een bleke huid, zeker als je net als mij je aders goed ziet en soms last hebt van roodheid. Een goede BB crème kan dit meteen maskeren, beschermt je tegen UV stralen en voedt tevens de huid.

Hebben jullie de Cien Volume Mascara al eens geprobeerd? Deel jullie ervaring in het reactieformulier. Vergeet niet te liken, delen en volgen! ❤ Bedankt voor jullie aandacht.
handtekening

WordPress.com

11 reacties op ‘Review: Cien Black Volume Mascara (Lidl)

 1. Super leuke blog had hem laatst ook gekocht maar had nog 1 dus wilde pas bloggen erover als oude op was lol maar goed te lezen dat die zo goed is hihi cien vind ik een super merk..heb ook vaak de haar maskers en conditioner etc
  Fijne avond.leuk als je een reactie achterlaat op een blog die jii leuk vind 🦋🦋🦋🦋

  Geliked door 1 persoon

   1. Jah chill ja..ik had afgelopen zomer ook body lotions in vorm van spray en ook super lekker after sun haarmasker…ben ook fan van die super grote bodylotions heb ik keer blog over geschreven hihi….jii fijne avond nog.Nog leuke dingen vanavond op de planning gehad of chill bankhang avondje😉🤗ikke wel X 👄🐙

    Geliked door 1 persoon

   2. Ja ik keek 90 days before married…nieuwe afleveringen weer love it…en kijk vaak house of talent en utopia hihi.lekker hé chill avondje 🐙🌥geniet er nog van dan👄

    Geliked door 1 persoon

 2. Right here is the perfect website for anybody who wants to find
  out about this topic. You understand so much its almost
  hard to argue with you (not that I actually would want to…HaHa).
  You certainly put a new spin on a subject that has been written about for many years.

  Excellent stuff, just great!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s