Copy of My wishlist from gallery's

Dag lieve lezers,

Onlangs zijn mama en ik samen gaan winkelen. Voor mijn verjaardag heb ik namelijk van mijn nieuwe collega’s een cadeaubon ontvangen van Gallery’s, één van mijn favoriete kledingboetieks ❤ Gallery’s is erg trendgericht en ook betaalbaar, wat maakt dat je met een klein budget toch kwalitatief mooie stukken kan kopen. Mijn shopervaring was kort, want ik vond vrij snel wat leuks dankzij het goede oog van mijn mama. Zij wist er al snel een leuk truitje uit te kiezen dat helemaal mijn ding was.

Het is een cognackleurige pull in stretch stof afgewerkt met een strepenpatroon in een gouden glitterrand, kaki en wit. Super comfortabel, classy en simpel. Het draagt mooi op jeans, maar ook op een rokje. Een kledingstuk dat ik gemakkelijk volgende winter ook nog kan dragen, want het is niet trendgevoelig.

Het tweede stuk dat ik kocht was iets trendgevoeliger, namelijk een grijze boyfriend blazer in ruitenprint. Het is echt zo’n trend op dit moment en ik was er meteen dol op. Een leuk detail dat ik pas ontdekte toen ik thuiskwam: de pareltjes op de mouwen!

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Hebben jullie al eens iets bij Gallery’s gekocht? Laat gerust een reactie achter en/of volg ons op sociale media Instagram @outfitvandedagblog en Facebook @outfitvandedag! 😉 Bedankt voor jullie aandacht, tot de volgende keer! ❤
handtekening

4 reacties op ‘Shoplog: My new buys from Gallery’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s