Lifestyle: Must-see Serie “Big Little Lies”

big-little-lies-1-3000x1688

Dag lieve lezers,

Vandaag deel ik graag een lifestyle-artikel met jullie, meerbepaald een must-see serie: “Big Little Lies”. Met steractrices als Shailene Woodley, Reese Witherspoon en Nicole Kidman kan je haast niet meer verwachten dan een absolute topreeks! Heb je net als ons een abonnement op Telenet Play, dan kan je vanaf nu het eerste seizoen bekijken in je pakket! De serie is gebaseerd op het boek “Big Little Lies” geschreven door Liane Moriarty en heeft maar liefst 4 prijzen gewonnen op de Golden Globes.

Big-Little-Lies-Netflix-810x456

Het verhaal situeert zich in Monterey, een wondermooie locatie aan de zee. Op een openbare school vindt op de benefietavond een moord plaats. Tot op de laatste aflevering weet je in feite niet wat er juist gebeurd is en wie het heeft gedaan (en dat ga ik ook niet verklappen – no spoiler alerts here). Gedurende iedere episode is er een soort voelbare spanning, een soort zwarte sfeer die ook in het boek omschreven wordt. Je raakt gehecht aan de hoofdkarakters, 3 vriendinnen waarvan 1 nieuw is in de community namelijk Jane. Celeste en Madeline wonen er al lang met hun partner en kinderen. Stelselmatig merk je dat ieder van de dames geconfronteerd wordt met bepaalde problemen, wat maakt dat je gaat inzien dat ieder van hen in staat zou zijn tot moorden. “Big Little Lies” staat dus voor het feit dat schijn bedriegt en dat er achter gesloten deuren soms duistere dingen gebeuren die het daglicht niet mogen zien. Je merkt dat Celeste haar relatie verre van perfect is, dat Madeline zich nog steeds erg opboeit in haar ex-man en dat Jane een traumatische gebeurtenis heeft moeten doorstaan waardoor ze kampt met erg veel opgekropte emoties. Om nog maar te zwijgen over de partners en kinderen in dit verhaal!

6319d3ce5eb2a1a83d0f539b3ad0dfea

Deze reeks is een absolute aanrader, vind ik. Ik heb alle episodes op 3 avonden uitgekeken, omdat ik er zo verslaafd aan was! Er komt tevens een tweede seizoen, waar ik vol spanning al op zit te wachten. De kritieken op het internet zijn ook erg lovend.

Hebben jullie “Big Little Lies” al gezien of het boek misschien gelezen? Laat een reactie achter en vergeet niet te liken, delen en/of volgen voor talloze leuke updates! 😀 Bedankt voor jullie aandacht en tot de volgende keer!
handtekening

6 reacties op ‘Lifestyle: Must-see Serie “Big Little Lies”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s