img_0057 (1)

Dag lieve lezers,

Wat fijn dat jullie mijn blog bezoeken! Vorige week ben ik met mijn mama en bomma gaan winkelen, onder andere in de kringloopwinkel. Daar vond ik een superleuk jurkje voor de feestdagen, alsook een mooi paar suède veterschoenen. Het was een gezellige middag gevuld met gezellige praatjes. Het is iets dat we regelmatig doen, 3 generaties op een rij. Vroeger gingen we wekelijks op schok, winkelen en koffie kletsen. Intussen is het 1 keer per maand geworden, omwille van het feit dat ik nu minder tijd heb door mijn werk en huishouden 🙂

En hoewel het altijd ontzettend fijne momenten zijn, was het deze keer een beetje helemaal anders uitgedraaid. Ik kreeg het namelijk best wel moeilijk opeens met het verlies van ons kindje, en ook tot op heden sukkel ik best nog wel met mijn fysieke gezondheid. Het is allemaal niet te onderschatten wat dat met je lichaam doet, laat staan met je geest. Vele vrouwen hebben deze pijn moeten doorstaan en we kunnen alleen maar sterker worden uit de hindernissen die we op ons pad krijgen, maar natuurlijk is het logisch dat er nog af en toe een traan valt.

Wat had ik aan die dag? Zoals gewoonlijk, een simpel outfitje zonder al te veel tralala. Een roze t-shirtje van Primark, een ecru cardigan die ik in Barcelona heb gekocht, een grijze jeans van JBC en cognac leren veterschoentjes, één van mijn vele tweedehands vondsten. Ik vind herenschoentjes zo leuk, ze bieden het comfort van sneakers maar zijn toch iets gekleder. En soms heb je gewoon van die dagen dat je geen hakken aan wilt. Ik ben de sneakers eerlijk gezegd een beetje beu – ja je leest dit goed! Ik denk dat mijn garderobe echt officieel “vervolwassend” is geworden. Mijn mama denkt bij zichzelf: EINDELIJK! Haha 😀

Dit truitje was echt superleuk, maar uiteindelijk heeft mijn bomma het gekocht voor haar. Ik twijfelde te erg om het te nemen.

Dit kakikleurig jurkje was echt nog nieuw, van de Lola&Liza. De veterschoentjes kocht ik ook, ze zijn van Gabor in suède leder en super comfortabel. Ik voel me er erg vrouwelijk mee.

Leuke outfit voor kerst, toch? Een mooi paar oorringen of een leuke ketting erbij en meer hoef je niet te doen om er een tikkeltje feestelijk of opgekleed uit te zien.

Wat ik tevens leuk vind aan deze jurk is het kraagje. De snit valt erg flatterend. De rekker in het midden zorgt ervoor dat je taille geaccentueerd wordt. Bovendien lijkt het me zo’n kleedje dat makkelijk wast, zonder al te veel strijk gedoe.

Alle foto’s zijn tevens genomen met mijn iPhone X, die ik van mijn geweldig vriendje gekregen heb. Mooie kwaliteit, hé? Ik vind de scherpte van de foto’s ongelofelijk.

Deze schoenen zitten echt hemels, ben heel erg blij dat ik ze toch gekocht heb. De kleuren combineren ook leuk: grijs, zwart, donkerblauw. Het zijn zo’n beetje mijn kleuren.

En uiteraard, om de dag mooi af te sluiten, dronken we een heerlijke latte macchiato. Jammer dat ik het even moeilijk kreeg overdag door alles wat er gebeurd was, maar het fijne is dat ik zulke geweldige mensen om me heen heb die me door dik en dun steunen ❤ Het is niet altijd rozegeur en maneschijn, en ik zal ook nooit een blog hebben waar een “perfect levente” wordt afgeschilderd, simpelweg omdat dat leven niet bestaat. Wat we wel moeten doen, is genieten van iedere dag en altijd proberen de silver lining te zien 🙂

Hoe doorstaan jullie heftige levensgebeurtenissen? Tips & tricks zijn altijd welkom in het reactieformulier. Vergeet ons ook niet te volgen op sociale media, we zijn actief op Instagram en andere kanalen zoals Facebook en Twitter! Bedankt voor jullie aandacht en tot de volgende keer 🙂
handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s