Dag lieve lezers,

Vandaag deel ik met jullie nieuws heet van de naald, namelijk mijn blog plan voor het jaar 2019! Ik heb mij hier enkele dagen mee bezig gehouden en een hele Powerpoint op punt gezet om nieuwe doelstellingen te formuleren voor het nieuwe jaar, ondersteund met een moodboard.

Ik kan het iedere blogger aanraden zo aan de slag te gaan. Op die manier kan je een overzicht bewaren van waar je naartoe wilt met je blog. Van doelstelling tot plan van aanpak: zo’n jaarplan maakt de dingen meteen concreet. Waar ik vooral aan gewerkt heb, is het uitwerken van een nieuwe lay-out. Zoals jullie waarschijnlijk al wel gemerkt hebben, is de lay-out recent veranderd van mijn blog alsook van mijn sociale media accounts. Het thema waar ik naartoe wil is een warm Scandinavische stijl, gelijkaardig aan mijn interieur- en modestijl. Ik hou steeds meer van minimalisme en klassieke, tijdloze items die soberheid maar ook warmte uitstralen. Dit wil ik graag overbrengen aan mijn lezers binnenin een thema, waarbij je meteen een totaalbeeld krijgt van wat de stijl van Outfit Van De Dag nou juist inhoudt.

Uiteraard heb ik buiten de lay-out nog enkele doelstellingen vooropgesteld. Zo wil ik me meer bezighouden met mijn Instagram account en regelmatiger posten. Mijn Instagram zal als ondersteuning dienen voor mijn blog om mijn Scandinavisch minimalistisch geïnspireerde stijl mooi naar voren te brengen. Tussendoor post ik quotes, ook om bij te leren over het leven, om mezelf en mijn lezers dingen bij te brengen, zodat beeld afgewisseld wordt met tekst.

Foto’s van Instagram @outfitvandedagblog

Volgende thema’s zullen in 2019 aan bod komen op mijn blog:

x Scandinavische Stijl: Minimalistisch Interieur en Kledingstijl
x Klassieke, Tijdloze Mode – LUXE
x Fashion: Nieuwe Designer Items, Catwalk Collecties
x Kunst, Architectuur, Fotografie
x Beauty: Product Reviews, Looks, Monthly Favorites
x Muziek/Film: Reviews, Playlists
x Reizen: Favoriete Bestemmingen, Must-visit
x Dieren: Het Verzorgen van Konijntjes
x Moodboard, Pinspiration, Quotes
x Tips & Tricks: Top 10, How to, A to Z, …

Concreet wil ik 5.000 volgers kunnen halen op mijn Instagram tegen het einde van het jaar 2019. Liefst meer. Natuurlijk is dat geen prioriteit, het creëren van een unieke stijl, anderen inspireren en mezelf ontwikkelen zijn relevantere zaken. Maar een doel met cijfers werkt nou eenmaal beter. En hoe je het ook draait of keert, als blogger zijn cijfers belangrijk. Het geeft je inzicht in je vooruitgang en op die manier kan je analytisch te werk gaan.

Tot slot wil ik aan jullie, mijn lezerpubliek, nog vragen of jullie graag een bepaald topic wensen te zien op mijn blog. Vinden jullie de lay-out en de insteek voor de doelen voor volgend jaar leuk? Deel jullie opinie, wij lezen ze heel graag!

Bedankt voor jullie aandacht. Een prettig eindejaar gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s