Dag lieve lezers,

Zij die mij volgen op Instagram hebben het vast al gespot, maar wij hebben een superfijne kerst achter de rug! Op kerstavond is mijn mama langs geweest en hebben we een gourmet avondje gehouden, gebruikmakend van het DOMO toestel dat ik toonde in mijn vorige blogpost. Het voordeel van dit diner is dat je absoluut geen voorbereiding hoeft te doen, buiten winkelen en de tafel klaarzetten vol met lekkers! Gourmet zorgt ervoor dat iedereen wat wils heeft. We hebben dan ook bij Albert Heijn talloze gourmet setjes gekocht, waardoor er veel keuze was. Van lekkere mini kippen cordonbleus tot kleine vleeskerstboompjes, het oogde superfeestelijk en we geraakten er écht wel van in een feestmood.

Mijn lieve Nijntjes heb ik tevens verwend met wat lekkers. Ik kocht een soortvan aperitiefschotel met bloemkool, worteltjes, selder en radijsjes. Ze kregen elk een goed gevuld kommetje! Ook het hondje van mijn mama, Nicky, kreeg een lekkere Pedigree stick om te smullen. Zo was het feest voor iedereen.

Op kerstdag kwam mijn papa langs en deden we het hele gourmet-etentje voor de tweede maal. Intussen hebben we alweer gourmet gegeten, want dat is wel één van de nadelen: je blijft met overschotten zitten.

Qua cadeautjes werd ik al halverwege december goed verwend met de laatste nieuwe iPhone (vandaar die super kwaliteit van foto’s). Dat cadeautje kwam van mijn lieve vriend. Van mama kreeg ik centjes, die ik heb uitgegeven aan een mantel en enkellaarsjes van Zalando zoals vermeld in mijn vorige blogpost. Mijn vriend verwende ik met een Invictus parfum set en een smartwatch van Armani. Mama kreeg een Kerastase haarverzorgingsset en een lipgloss van Rituals. Het waren superfijne momenten om nooit te vergeten. Een kerst vol fijn gezelschap, lekker eten en een warme, vrolijke sfeer.

Tot slot wens ik mijn lezers nog hele fijne, gezellige feestdagen toe en een prettig eindejaar. Dat 2019 jullie veel moois mag brengen en een goede gezondheid en geluk! ❤

Bedankt voor jullie aandacht en tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s