Dag lieve lezers,

Vandaag deel ik met jullie mijn persoonlijke “Style File“, ofwel een overzicht van de absolute key items in mijn garderobe. Zo’n zogenaamde Style File is niet alleen superleuk om eens te bekijken, maar ook handig voor mezelf! Zo weet ik meteen als ik kastopruim doe welke items ik kan schrappen en welke ik kan bijhouden.

Mijn kledingstijl heeft een behoorlijke ommezwaai gemaakt de afgelopen jaren. Ik wijt het aan het feit dat ik nu werk en niet meer studeer, ofwel het feit dat ik niet meer thuis woon. Eenmaal het huis uit duik je als het ware het volwassen leven in en dan hoeft al dat experimentele qua kleding niet meer. Na een tijdje heb je het wel gehad met al dat alternatief gedoe en dan ga je ineens naar back-to-basic.

Enkele van mijn key items zijn ook de nieuwe stuks die ik heb aangekocht bij Zalando (weet je mijn wishlist blogpost nog?)

Hoe zou ik mijn stijl omschrijven?

  • Parisienne
  • Klassiek
  • Tomboy

Ik volg graag trends en af en toe mag er wel eens een trendy item tussen zitten, maar ik hou het liefst zo simpel mogelijk. Qua kleuren ga ik bijna altijd voor zwart, grijs, cognac, camel, kaki en donkerblauw. Dat zijn tinten die goed bij elkaar passen en tijdloos zijn. Op die manier heb ik lang plezier van mijn kledingstukken. Ik heb vaak de tijd niet om ieder seizoen wat nieuws te kopen, bovendien vind ik het zonde om na ieder seizoen die items niet meer te dragen. Dan beter investeren in kwalitatief goede basisstukken, denk ik dan!

Key items: Zwarte crossbody & Pliage handtas + Grijze mantel + Cognackleurige laarsjes + Cardigans + High Knee Boots
Key items: Kaki jurkje + Cognac Lederen Veterschoenen + Kaki Pliage Club

Geruite mantel – Even & Odd
Jeans – Peuterey
T-shirt -H&M
Tas – Longchamp
Laarzen – Anna Field

T-shirt – Massimo Dutti
Jeans – Peuterey
Portemonneetje – Longchamp
Parfum – Fleuriste à Paris van Zara
Schoenen – Lokale winkel

Mijn Stijlinspiratie Bord: Pinterest

Wat vinden jullie van mijn Style File? Hoe zouden jullie jullie stijl omschrijven? Vergeet niet een commentaar achter te laten en ons te volgen op sociale media! We zijn erg actief op Instagram. Bedankt voor jullie aandacht, tot de volgende keer! ❤


Een reactie op “Fashion: My Style File

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s