Dag lieve lezers,

Afgelopen donderdag heb ik een erg fijne day-off gehad met mijn vriend en mijn mama. We zijn even langs de kringwinkel gepasseerd en hebben weeral wat leuks gevonden. Mijn vriend is even naar de kapper geweest en mama en ik hebben goed kunnen bijkletsen. Mijn mama is ook erg actief op Instagram, haar account is dan ook heel leuk om eens te ontdekken en bevat veel natuur- en dierenfoto’s.

Mijn outfit was eenvoudig maar geslaagd in mijn mening. Ik koos voor een witte coltrui van DKNY casual gecombineerd met een Superdry skinny jeans. Als handtas kon ik natuurlijk niet zonder mijn Amazone van Longchamp. Qua schoeisel koos ik voor mijn nieuwe cognackleurige boots van Anna Field. Mijn nieuwe buys van Zalando zijn echt absolute toppers, ik draag ze non-stop!

Details van mijn outfit: mijn horloge die ik eens kreeg van Yves Rocher – ook alweer zo’n favoriet! Yves Rocher geeft altijd zulke leuke en kwalitatief goede cadeaus. Je wordt er echt wel verwend als vaste klant en hun producten zijn vervaardigd op natuurlijke basis.

Ben je van regio Antwerpen, dan moet je zeker eens Opnieuw & Co in Mortsel passeren. Sinds ongeveer een klein jaar hebben ze daar ook een kleine taverne en daar kan je de meest heerlijke koffie met speculaas drinken! (ik ben echt gek op zulke smaakjes)

Dit zijn de nieuwe items die ik heb van de kringwinkel, beiden vondsten zijn nog helemaal nieuw en aan een topprijsje kunnen krijgen! Ik vond een superleuke trui met pailletjes in een zachte bruin- en beigetint van Mar Collection. Verder vond ik absolute must-have lederen zwarte enkellaarsjes van Topshop! Deze zijn echt wauw. Ik ben er zó tevreden mee. Maar nu smeekt mijn kleerkast echt wel om een opruim haha! De lenteschoonmaak zal veel werk met zich meebrengen vrees ik. Mijn nieuwste items deelde ik ook op mijn Instagram verhaal.

Mijn nieuwe aanwinsten zijn zonder twijfel verstandige purchases geweest, want ik heb ze werkelijk non stop liggen dragen allemaal. Mijn nieuw truitje is superfijn en mijn cognackleurige platte laarsjes wissel ik nu af met mijn nieuwe zwarte boots. I am happy!

Jas – EVEN&ODD // Trui – MAR COLLECTION // Jeans – SUPERDRY // Boots – TOPSHOP // Tas – LONGCHAMP // Armband – LOCAL MARKET

Bedankt voor jullie aandacht en tot blogs!

6 reacties op ‘OOTD: Casual Thursday & Thrift Shop Finds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s