Dag lieve lezers,

Leuk dat jullie mijn blog een bezoekje brengen! Ik heb het al eerder vermeld in mijn vorige blogpost, en ik kan het niet genoeg herhalen hoe fier ik ben dat ik brand ambassador ben van La Roche-Posay 🙂 Vandaag deel ik met jullie mijn persoonlijke ervaring met de Toleriane Sensitive Crème.

Laten we beginnen met wat te vertellen over het dermatologische merk zelf. La Roche-Posay focust zich al ruim 40 jaar op het verzorgen van de gevoelige huid. Het unieke thermaal water, afkomstig van het dorp La Roche-Posay, wordt gebruikt voor de huid omwille van de bijzondere eigenschappen die talloze huidziekten kunnen behandelen. Het biedt onmiddellijke verlichting van de klachten omwille van de anti irriterende en kalmerende werking. Hun producten worden aanbevolen door meer dan 25.000 dermatologen, alsook worden ze continu getest voor een maximale kwaliteitsgarantie. La Roche-Posay heeft een uitgebreid productengamma: van gelaatsverzorging tot handcrèmes en shampoo, noem maar op. Deze producten zijn verkrijgbaar bij uw lokale apotheek.

De Toleriane lijn is het eerste programma in 3 essentiële fases voor de gevoelige en intolerante huid. De Toleriane Sensitive crème is een nieuwe gezichtsverzorging die zorgt voor kalmering, herstelling en bescherming van de huid. Het evenwicht van het huidmicrobiotoom wordt hersteld dankzij de hoge concentratie aan thermaal water.

Ik was natuurlijk supergelukkig toen ik uitgekozen werd voor hun campagne! Ik kreeg enkele weken na het positieve nieuws een pakketje in mijn brievenbus met daarin de crème zelf en staaltjes voor familie en vrienden. Zo kon ik immers ook te weten komen wat zij van dit product vinden!

Ik zal even met jullie overlopen wat voor huidtype ik heb. Daar kan ik ook een boek over schrijven, geloof me!

Met mijn huid heb ik een haat-liefde relatie. Ik ben van nature erg bleek waardoor je natuurlijk meteen ieder rood plekje of ader of puistje ziet. Dat is soms wel balen. Bij momenten heb ik echt een porselein velletje en andere momenten duikt de ene pukkel na de andere op, vaak heeft dat te maken met mijn hormonenbalans (vrouwenissues, je kent het wel). Nu sinds deze winter werd ik geconfronteerd met een erg droge huid, waardoor ik naar hydraterende producten moest grijpen. Mijn huid is ook verandert door de zwangerschap. Vaak zorgen veel producten die ik op mijn gezicht aanbreng voor nodeloze irritatie en tintelingen. Samengevat: ik heb een probleemhuid dus producten van de apotheker zijn eerder een must dan een luxe. Mits de Toleriane lijn van La Roche-Posay zich focust op de hypergevoelige huid, dacht ik dat dit wel eens een match zou kunnen worden. Mijn dermatologe heeft mij vroeger al eens laten kennismaken met de Effaclar producten van La Roche-Posay en hier had ik ook echt een heel positieve ervaring mee. Het was dus niet echt een gokje, ik wist ergens wel wat dit product aan mijn verwachtingen zou voldoen.

En dat is ook zo! De crème voldoet aan wat ik ervan verwacht. Laten we even wat feiten op een rijtje zetten.

Wanneer heb ik de crème aangebracht? ’s Morgens en ’s Avonds na het reinigen van mijn gezicht met water.

Heeft het product een geur? Neen, het is zo goed als geurloos.

Aangename textuur? Ja, zacht en smooth qua textuur. Het trekt ook vrij snel in in de huid en is niet te vettig.

Kenmerken van het product? Getest op allergieën, zonder parfum, zonder alcohol. Niet-comedogeen. Geschikt voor het hele gezin, ook baby’s en jonge kinderen.

Verbetering? Ik merkte na enkele dagen al wel verbetering op. Ik heb altijd oneffenheden rond dezelfde plaatsen (voorhoofd, neus, kin, zijkant gezicht). Zelfs de kleine littekentjes die ik heb verbeterden zichtbaar. Ik ben tevreden van dit product, maar ik moet wel toegeven dat de crème niet vochtinbrengend genoeg was voor mij. Voor de extreme droogte van mijn huid die ik heb door de winter was het bij momenten wel nog nodig mijn hydraterende crème van Kruidvat te gebruiken. Maar ik vind de Toleriane crème wel een goede aanvulling in mijn skin care routine en kan hem zeker aanbevelen aan iedereen die kampt met een gevoelige huid of eventuele huidproblemen.

Cijfer: 8,5/10

Wil jij graag kennismaken met de Toleriane gezichtsverzorging? Ontdek het op de website van La Roche-Posay!

Tot de volgende keer lieve lezers, bedankt voor jullie aandacht en vergeet ons niet te volgen op Instagram! @outfitvandedagblog

2 reacties op ‘Skin Care Review: La Roche-Posay Toleriane Sensitive Crème

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s