Dag lieve lezers,

Fijn dat jullie mijn blog (weer) bezoeken! Vandaag bespreek ik met jullie enkele producten die ik heb aangekocht van het Kruidvat huismerk. Ik testte hun kwaliteit in vergelijking met de prijs. Het Kruidvat huismerk is beduidend goedkoper dan producten van gekende merken natuurlijk, maar zijn ze ook even goed als er geen merknaam opstaat? Dat wilde ik graag eens uittesten.

Wat heb ik allemaal aangekocht? Ik had een aantal producten in mijn hoofd en ik had op voorhand mijn research gedaan op hun website. Ik nam screenshots van de items die ik wenste te kopen in de winkel. Zo was ik goed voorbereid en kon ik gericht aan de slag. Het waren allemaal producten die ik al lang eens wilde uitproberen, maar het kwam er in feite nooit van ze aan te schaffen en nu wilde ik er eens werk van maken. Soms heb je gewoon zo’n me time momentje nodig in de badkamer waarbij je schaamteloos je nieuwe productjes kan uitproberen. Een echt relax moment na je werk zeg maar 🙂

Een overzicht van mijn aankopen van links naar rechts (deze kan je ook terugvinden op de website):

  • Kruidvat Self Tan Handschoenen
  • Kruidvat Self Tan Bronzing Mousse
  • Kruidvat Multivitaminen Weerstand Vrouw
  • Kruidvat Sint Janskruid Supplement
  • Kruidvat Vaseline
  • Kruidvat Moroccan Argan Oil Crèmespoeling
  • Kruidvat Ontharingsspray

Stuk voor stuk ga ik mijn ervaring met de producten met jullie bespreken.

[1] Kruidvat Self Tan Bronzing Mousse + Handschoen

Ik ben zelf erg bleek en tijdens de wintermaanden lijk ik echt wel half dood met die lichte huid van mij. Daarom dat ik het soms wel handig vind ik gebruik te maken van een zelfbruiner. Ik hoef niet in 1 keer er gebruind uit te zien maar gewoon een dunne laag voor een gezond kleurtje vind ik best wel oké. De Kruidvat Self Tan Bronzing Mousse is super eenvoudig in gebruik en het is tot nu toe mijn meest propere en meest positieve ervaring met zelfbruiner producten! Dat wil best wel wat zeggen, want ik heb ook zelfbruiners gehad van L’Oréal. De Mousse brengt makkelijk aan, de handschoen is erg zacht en makkelijk uit te spoelen. Geen vlekjes en ook geen te drastisch resultaat. Zoek je een betaalbare zelfbruiner die een natuurlijke bruine teint geeft aan je huid, dan kan ik dit product absoluut aanraden. Een top aankoop!

[2] Kruidvat Sint Janskruid + Multivitamines Vrouw Supplementen

Ik neem deze supplementen nu een kleine week dus helaas is deze periode iets te kort om iets te zeggen over het effect ervan. Sint Janskruid supplement zorgt voor een goed humeur. Tijdens de wintermaanden heb ik meer last van een depressieve stemming door de donkere dagen en ik weet dat er mensen zijn die baat hebben bij dit supplement dus ik wilde het weleens uitproberen. Verder kocht ik ook multivitamines, wat altijd goed is als aanvulling op de dagelijkse voedingsinname. Tijdens de winter wil ik een goede weerstand hebben, plus het gaat de vermoeidheid tegen en zorgt voor meer energie, wat altijd mooi meegenomen is!

[3] Kruidvat Morrocan Argan Oil Crèmespoeling

Mijn haar heeft ontzettend veel baat bij het gebruik van arganolie. Op mijn Instagram account deelde ik ook al een foto van mijn haar en ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is je droge lengtes te verzorgen als je je haren wilt laten groeien. Hoe beter je je haren verzorgt, hoe minder snel je naar de kapper moet om de dode punten te laten knippen. Als je graag langer haar wilt, dan kan je dus maar best investeren in een aantal goede haarverzorgingsproducten. De Moroccan Argan Oil crèmespoeling van Kruidvat heb ik intussen al een aantal keer geprobeerd en ook hiervan ben ik tevreden! Qua prijs is deze ook supervoordelig, amper een paar euro ben je hiervoor kwijt en je komt er lang mee toe.

[4] Kruidvat Ontharingsspray

Al jaren zoek ik naar een goede manier om te ontharen. Epileren doet me te veel pijn en wasstrips werken voor geen meter bij mij. Iedere keer eindig ik terug met scheermesjes, maar ik heb een snelle haargroei. Voor haar op mijn hoofdhuid klinkt dat allemaal als muziek in de oren, maar voor mijn benen is dat een stuk minder. Ik las online bij de informatie over de Kruidvat Ontharingsspray dat de haartjes minder snel zouden terug groeien. Ik heb het product intussen 1 keer geprobeerd en toen ik het aanbracht begon mijn huid heel erg te irriteren. Ik vreesde dus het ergste, maar ik heb de pijn doorstaan en achteraf waren mijn benen superzacht! Ik gebruikte het ook voor mijn oksels en intieme zone en ook dit is goed verlopen. Het is vanaf dat je het afspoelt in de douche dat je huid erg zacht aanvoelt, beter dan dan je het zou scheren. Eén nadeel: je douche is een stort achteraf, dus je hebt wel wat schoonmaakwerk te doen. Jammer genoeg is de haargroei ook niet vermindert, het blijft in feite hetzelfde als scheren. Ik heb geen spijt van mijn aankoop, maar ik weet ook niet of ik het nog zou kopen naar de toekomst toe. Ik blijft hoopvol op zoek naar een gemakkelijke en niet zo tijdrovende manier om te ontharen! Tips zijn altijd welkom 😉

[5] Kruidvat Vaseline

Vaseline is echt zo’n onmisbaar product in de badkamer, toch? Ik heb deze winter erg veel last van droge huid tussen mijn vingers en droge handen in het algemeen. Ik gebruik handcrème van Rituals maar dit is niet vettig genoeg. Mijn lieve collega gaf me de tip vaseline te gebruiken. Ik breng het aan tussen mijn vingers vlak voor ik ga slapen en dan kan het heel de nacht intrekken in mijn huid. Dit heeft me echt ontzettend geholpen! Na 1 nacht merkte ik al verschil.

[6] Geurkaars Cashmere Suède

Dit is geen product van Kruidvat merk zelf, maar toch de moeite waard om ook iets over te delen. Je kan het ook verkrijgen bij Kruidvat. Deze geurkaars betaalde ik een drietal euro en is supergezellig voor in je interieur. Ik deelde deze foto ook met de hashtag #cosyhome in mijn verhaal op Instagram. Wij hebben veel houtelementen in ons interieur en dan past zo’n kaars er echt heel mooi bij. Intussen staat er ook een boeddha wierookhouder en wierook zelf bij op tafel voor een nog aangenamere geur in huis. Wat doen jullie om het gezellig te maken thuis?

Wat vinden jullie van het Kruidvat huismerk? Kopen jullie weleens producten van Kruidvat, zo ja, welke? Deel jullie ervaring met ons, je kan een reactie achterlaten hieronder. Volg ons op Instagram voor de laatste updates, allemaal fashion, beauty & lifestyle related! Bedankt voor jullie aandacht.

2 reacties op ‘Getest: 5 Kruidvat Huismerk Verzorgingsproducten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s