Dag lieve lezers,

Zoals gewoonlijk met trends vind ik ze pas geweldig als ze bijna uit de mode zijn – en dus doe ik lekker dwars en draag ik ze laat. Hetzelfde heb ik met de immens populaire oversized jaren ’90 teddybeer jasjes en de Balenciaga inspired sneakers met dikke zool. Eerst vond ik deze items ronduit verschrikkelijk lelijk. Maar nu ik iedereen ermee zie rondlopen en op Pinterest bestookt wordt met leuke outfits met deze items had ik zoiets van: oké, ik MOET het hebben. Nu vind ik het opeens mooi en droom ik ervan. Vrouwen zijn soms toch een beetje raar, niet? Logisch dat mannen ons soms niet kunnen volgen!

En dus heb ik liggen shoppen, ditmaal bij Bershka! Ik heb de items online besteld: een paar witte dad sneakers & een teddy beer coat! Ik ga ze (hopelijk volgende week) ophalen in de winkel. Het teddybeer jasje kon ik met korting krijgen, hoe awesome is dat niet! Ik vind de huidige collectie van Bershka ook echt wel de max, er zitten erg leuke items tussen en ik kon amper kiezen tussen al dat moois. Ik had eerst de website van H&M bezocht, mits hun teddybeer jasje een mega internet storm heeft veroorzaakt (iedereen wilde de teddybeer jas van H&M) maar die zijn compleet uitverkocht. De alternatieven dat ze hadden spraken me minder aan. Het jasje van Bershka heeft een superleuke vintage touch door de kleurencombinatie met geel en zwart. Dat doorbreekt het klassieke een beetje.

Nu deel ik wat outfit inspiratie met jullie waarbij deze twee items in voorkomen of gecombineerd worden.

Een basic wit t-shirtje, high waist zwarte jeans, heuptasje, denim jack, sixties bril, teddy bear coat & dad sneakers – top combinatie!
Gewild door iedere fashion goeroe: de Gucci riem. Combineer je teddy beer jasje met een witte t-shirt en een high waist retro broek met een statement riem. Ga voor sobere, minimalistische accessoires.
Leuk, creatief idee: de netsokjes-trend combineren met de dad sneakers.
Toen Miley Cyrus begon met de vlechtjestrend had iedereen zoiets van: ugh, maar intussen is het ook alweer geëvolueerd tot een echte fashion trend. Vergeet je Chanel tas ook niet mee te nemen!
Een zijden sjaaltje voor een klassieke, chique Parisienne touch
Ronde zonnebril Ray-Ban: ook alweer zo’n must-have item als fashionista in spe

Wat vinden jullie van deze trends? Bedankt voor jullie bezoek, vergeet ons niet te volgen op social media voor meer fashion, beauty & lifestyle related nieuws!

5 reacties op ‘Wishlist: Teddy Bear Coat + Dad Sneakers From Bershka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s