Dag lezers,

Zondag is zo’n heerlijke off day, waarbij je de kans krijgt je batterijen weer op te laden voor een nieuwe week. Buiten het huis poetsen en je huishouden regelen is het belangrijk ook tijd te maken voor leuke dingen waarvan je weer energie krijgt! Goed voor jezelf zorgen komt op de eerste plaats. Maar welke activiteiten kan je zoal doen waarvan je gelukkig wordt? Dat kom je hier te weten. Ik heb 5 leuke ideeën voor je klaar en wie weet zit er wel een activiteit tussen waarvan je denkt: ja, dat ga ik vandaag doen!

Ga naar buiten: terras of tuin

Er is niets zo leuk – als het goed weer is – om actief te zijn op je terras of tuin. Planten geven je ook energie en zuurstof, dus het is nog gezond voor je lichaam ook! Je kan je gezellig neerzetten met een boek een kop koffie of je kan echt aan het werk: het gras maaien, je terras schoonmaken, je planten onderhouden, … Het is superleuk als je de kans hebt zelf je eigen groenten te kweken.

Quality time met je huisdier

Zondag zijn vaak familiebezoek dagen, maar vergeet ook niet de nodige aandacht te geven aan je viervoeters! Huisdieren houden ervan om verwend te worden, speel met hun en geef ze wat lekkere snoepjes. Op die manier ga je automatisch een sterkere band krijgen met je dieren. Plus, het is wetenschappelijk bewezen dat als je ziet dat je huisdier gelukkig is, dat je je automatisch ook goed in je vel gaat voelen. Jij zorgt er immers voor dus hun geluk ligt in jouw handen!

Opruimen en herorganiseren

Als er iets is waar je voldoening van kan krijgen, dan is het opruimen. Klinkt oersaai, en natuurlijk gaat je voorkeur uit naar bankhangen met je favoriete serie. Maar denk eens aan je kleerkast, om deze uit te mesten en te herorganiseren. Bij de eerste lente zonnestralen komen de schoonmaakkriebels toch naar boven? Bovendien is het iets waar je echt veel plezier aan hebt. Je krijgt de kans spullen die je niet gebruikt weg te gooien of te schenken aan familie of het goede doel en je hebt meteen een overzicht van wat je in huis hebt liggen. Dat geeft ook rust in je hoofd.

Lekker koken en bakken

Zij die mij volgen op Instagram hebben vast gezien dat ik een cake heb gebakken! Het is gewoon superleuk om je partner (en eventueel kinderen) te verwennen met vers gemaakt lekkers. Je krijgt er zo’n happy gevoel van. En wees nou eens eerlijk: wie houdt er nu niet van eten? Op zondag heb je dan ook de tijd om voor de week gerechten te koken of om eens iets nieuws te proberen. Dus doe je keukenschort aan en begin maar te experimenteren!

Spa at home

Een me time moment in de badkamer is echt noodzakelijk. De beste manier om je batterijen op te laden als je het mij vraagt. Pamper jezelf eens met een nieuwe bodycrème of probeer een gezichtsmaskertje. Zet een leuk muziekje op de achtergrond en je bent vertrokken. Hier kan je echt zo gelukkig van worden, en je straalt achteraf vanbinnen en vanbuiten!

Wat zijn jouw typische zondagse activiteiten? Vergeet ons niet te volgen op sociale media voor meer leuk fashion, beauty en lifestyle nieuws! Bedankt voor jullie aandacht, see you next time 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s