Dag lieve lezers,

Vandaag deel ik met jullie mijn allernieuwste items van La Venné. Zoals vermeld in mijn vorige blogpost ben ik brand ambassador van dit juwelenmerk. La Venné is een Frans merk ontstaan in het hartje van Parijs. Hun designs zijn simpel en elegant, ze passen bij een minimalistische kledingstijl. Ik koos voor 2 items in het ambassadeurprogramma: een paar zilveren steker oorbellen en een geometrische ketting met marmereffect. Dit zijn items die ik goed kan combineren met mijn kledingstijl. Ik hou van de moderniteit maar ook de tijdloosheid in hun ontwerpen.

Ik ontving de items samen met een paar zwarte stoffen pochetjes om ze in op te bergen, versierd met het logo van La Venné. Dit is wel erg handig, zo kan je alles netjes weer opbergen en raak je zeker niets kwijt! Jammer vond ik dat de items van China kwamen, volgens hun was dit uitzonderlijk omdat ze zoveel aan het uitbreiden zijn, maar persoonlijk doet het me twijfelen aan de “echtheid” van het merk alsook de Franse achtergrond…

Ik combineerde de juwelenset met mijn nieuwste t-shirt van Zalando.

Intussen heb ik de juwelen nu al een paar keer gedragen, vooral de oorbellen omdat ik deze mag dragen op mijn werk. Alles zit goed en blijft ook mooi. Normaal ben ik erg gevoelig aan irritatie op vlak van oorbellen, maar deze zitten me prima en ik heb er geen last van. Het is alleszins geen echt zilver (dat kan niet voor die prijs), maar het is wel van goede kwaliteit. Daar kan ik dus echt niets over zeggen! Ook zijn ze erg vriendelijk als je hen contacteert via bv. Instagram, dus op gebied van klantenservice ben ik ook wel tevreden. Ik had namelijk een vraag over de leveringstermijn (het duurde toch wel 4 weken) en ze reageerden diezelfde dag nog.

Wil jij deze coole items ook graag bestellen? In één klik is het zo gebeurd en zijn ze ook van jou. Jammer genoeg is de ketting niet meer verkrijgbaar, maar hun collectie kettingen kan je ook ontdekken.

~ Oorbellen: Simple Bar

~ Kettingen collectie

Hebben jullie al ervaring gehad met dit merk? Bedankt voor jullie aandacht, vergeet ons niet te volgen op sociale media voor meer leuke updates! Tot blogs ❤

3 reacties op ‘New In! Earrings & Necklace from La Venné

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s