Dag lieve lezers,

Vandaag bespreek ik met jullie de follow-up van mijn ervaring met de Toleriane crème van La Roche-Posay. Ik testte de Toleriane Sensitive crème uit als opdracht voor het brand ambassador programma waartoe ik verkozen was. Het was een super aangename ervaring en ik ben heel blij dat ik dit product heb leren kennen!

In mijn eerste blogpost kon ik nog niet veel prijsgeven over het effect van de moisturizer. Dit omdat ik het product nog niet lang genoeg getest had. Wat ik kon opmaken uit de korte testperiode toen was dat het een absolute aanrader was, maar dat de crème niet vochtinbrengend genoeg was voor mijn huid. Ik merkte wel snel verbetering op, al na enkele dagen zelfs.

Nu ik het product intussen al langer dan een maand 2 maal daags gebruik tijdens mijn ochtend en avond skin care routine, kan ik gelukkig meer vertellen en mijn review meer nuanceren. Dit is dus de follow-up van mijn voorgaande review. Mijn huid is zichtbaar verbeterd met het gebruik van deze crème. Mijn roodheid is bijna volledig weg, acne is eerder een rariteit geworden dan een feit én mijn huid is zacht en gevoed. Ik ben nog meer fan geworden! Zodanig zelfs dat al mijn andere skin care producten mogen wijken. De La Roche-Posay Toleriane Sensitive crème doet wat die belooft: het kalmeert. Het brengt je huid rust. Je merkt dat de dagelijkse stress ook z’n tol eist voor je huid en deze crème kan het evenwicht weer herstellen zodat je hectische leven helemaal onzichtbaar wordt op je gezicht. Daar tekenen we voor, toch? Ik ben ontzettend blij dat ik deze crème ontdekt heb en ik zweer er echt bij. Zelfs nu het ambassadeursprogramma afgelopen is, maak ik nog reclame bij vrienden en familie, gewoon omdat ik het zo goed vind (al hebben die verkopersgenen er ook wat mee te maken, natuurlijk).

Kortom, dit zijn de vaststellingen:

… mijn huid oogt gevoed, gezond en straalt

… mijn huid komt tot rust

… roodheid, oneffenheden en irritaties zijn weg

… acne verdween zienderogen

… geen tintelingen bij het aanbrengen, de crème is neutraal en is ideaal voor allergie-gevoelige mensen

… als je het tijd geeft en dagelijks gebruikt ga je steeds meer resultaat krijgen

Je kan de La Roche-Posay Toleriane crème verkrijgen via hun website of via je lokale pharmacie.

Klinkt niet slecht, hé? Hebben jullie deze crème al eens geprobeerd? Laat een leuke reactie achter hieronder en vergeet ons niet te volgen op sociale media voor meer interessant nieuws! Tot de volgende keer en bedankt voor jullie aandacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s