Dag lieve lezers,

In deze blogpost deel ik met jullie een glimp van onze korte vakantie in Blankenberge. Deze week hebben we het erg leuk gehad samen als koppel en genoten van onze vrije tijd! Ik heb, zoals vermeld in mijn vorige blogpost, me tevens gefocust op het creëren van een nieuwe video. Moest je je nog niet geabonneerd hebben op mijn YouTube kanaal, zeker doen! 🙂

Een fotootje op de trein, onderweg naar Blankenberge! Natuurlijk vergezeld door het nodige lekkers van Panos, o.a. een heerlijke cappucino! Yummy yum.
Dit was ons hotel: Aazaert. Gelegen in het centrum van Blankenberge. Onze ervaring? Ik zou het alleszins niet aanbevelen. Onze verwachtingen lagen hoog, het is immers een viersterrenhotel en ik had op voorhand iets luxueus met een wellnessgedeelte in gedachten. De receptioniste deed erg neerbuigend tegenover ons, alsook de bediende bij het ontbijt. De wellness was niet wat we ervan verwacht hadden. De sauna was geen echte sauna en ging amper boven de 40 graden… Het lijkt ook alsof het hotel zich erg focust op extra geld te innen, door bijvoorbeeld een ganse prijslijst mee te geven als je incheckt van allerlei potentiële extra kosten. Kortom, wij zullen er niet terug te vinden zijn.
We hadden uiteindelijk gekozen voor een kamer met bad, mits onze online reservatie zonder bad was hebben we deze keuze gewijzigd aan de receptie. De kamer zelf was niet helemaal proper. Er waren zwarte plekken op de muur. Er was wel koffie voorzien op de kamer. Algemeen was het aanvaardbaar voor een standaard hotelkamer, maar echte luxe hoef je er niet te verwachten.
Uiteraard hebben we de Pier bezocht en gewandeld op het strand. We hadden onze elektrische step meegenomen en het leuke was dat ik achterop kon terwijl mijn vriend stuurde. Zo waren we echt op vijf minuten van de ene kant van de dijk naar de andere. Wat hebben we gelachen!
Wat hebben we voornamelijk gedaan? Eten, eten, eten. Een brasserie-restaurant dat ik warm kan aanbevelen is Paravang, vlakbij de haven. Ze hebben er heerlijke pasta carbonara, croque madame en dame blanche. Alles is er heerlijk, alsook hun eigen huisbiertje Paravang. De bediening is er vlot en de inrichting is gezellig, met eigen hoekjes met zetels en kussentjes.
Het ontbijt in het hotel was verzorgd en er was keuze, jammer van de zeer oppervlakkige service.
Blankenberge beach by night.
Deze broek kostte me amper 15 euro bij Only. Een waar koopje! Het is een stijlvol item en kan zowel casual als chic gedragen worden. Ik droeg ze diezelfde avond met een basic zwart t-shirtje met print, een zwarte basic cardigan en mijn lederen vintage veterschoenen.
Ik kocht ook mijn eerste Ted Baker tas in Blankenberge! #mijlpaal
Ik droom echt al jaren van de tassen van Ted Baker, en hun collecties blijven me inspireren.
Ik droeg ook mijn Astrid Black Label sweater tijdens het verlof. Het zit zalig comfy en de glitters geven dit item zo’n glamoureuze touch.

Wat vinden jullie van deze foto- en videolog? Laat een leuk berichtje achter in het comment form en aarzel me niet jullie vakantiebestemmingen te delen!

4 reacties op ‘Travel: This Week’s Top Stories of Our Trip To Blankenberge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s