Dag lieve lezers,

Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete jeans. Ik ben absoluut gek op deze zwarte high waist jeans. Deze combineert erg gemakkelijk met een t-shirtje of coltrui. Gewoon de jeans, een lederen riem, een shirtje of truitje en een paar stoere sneakers. Dit geeft echt zo’n leuke look als resultaat waarbij je door van top te variëren meteen weer een andere outfit creëert!

Dit ga je niet geloven: deze jeans komt van de Lidl! Ik heb deze ooit eens gekocht toen we er boodschappen gingen doen. Puur toeval, ik vond het een mooie jeans en kon ‘m voor een prijsje kopen. Ik dacht: waarom niet? Is het niets, dan heb ik er alleszins geen fortuin aan uitgegeven. De kwaliteit is uitstekend. Deze jeans gaat goed in de was en is van stevige kwaliteit (dikker dan bv. jeans van H&M wat tevens portemonneevriendelijk is). Ik ben er erg tevreden over en kan de kleding van Lidl zeker warm aanbevelen. Deze broek is van het merk Esmara, wat dus bij Lidl te verkrijgen is.

Outfit details:

Broek – Lidl

T-shirt – Primark

Sneakers – Bershka

Tas – Longchamp Amazone collectie

Riem – Longchamp Amazone collectie

Hier volgt nog wat outfit inspiratie van Pinterest. Volg me op Pinterest voor meer ideeën, de link naar mijn account vind je onderaan!

Bedankt voor jullie bezoek, tot de volgende keer! Blijf up to date en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

5 reacties op ‘My Favorite Trousers…From Lidl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s