Dag lieve lezers,

Alles goed met jullie? Vandaag een grote shoutout voor deze twee geweldige bloggers: LaBellaBora en Hotstuffforladies! Ik ontving van hen talloze reacties op mijn blogposts maar helaas wegens gebrek aan tijd kwam het er maar niet van deze te lezen. Via deze manier wil ik hen heel graag bedanken voor hun support! ❤

Hotstuffforladies is een blog over gezellig wonen en tuinieren, shopping , fashion en beauty beheerd door Willemien. Wil je even lekker ontspannen in de avond na een lange werkdag, dan moet je zeker haar artikels lezen. Ik vind haar foto’s altijd erg leuk en inspirerend. Haar reviews zijn altijd eerlijk. Je kan echt blijven lezen en scrollen want er zijn zoveel leuke, interessante artikels die verslavend goed leesvoer zijn. Absoluut een bezoekje waard!

La Bella Bora is een blog over bohemian lifestyle beheerd door Naomi. Op deze blog vind je superleuke artikels over reizen die je doen snakken naar vakantie – gegarandeerd. Haar fashion style is ook super inspirerend. Hou je van boho en hippie, dan ben je hier echt wel aan het juiste adres. Boeiend geschreven aangevuld met inspirerende foto’s – dit is echt een topblog die je gewoon moet volgen!

Als blogger vind ik het belangrijk dankbaar te zijn voor alle steun van anderen. Op Instagram doe ik ook regelmatig shoutouts voor andere accounts die me bv. veel likes geven. Het online leven is gewoon veel leuker als je elkaar steunt! Wil jij ook een shoutout? Contacteer mij gerust via outfitvandedagblog@gmail.com en misschien sta jij volgende keer te pronken hier met jouw blog 😉

Bedankt voor jullie aandacht en tot de volgende keer!

5 reacties op ‘Check These Amazing Blogs: LaBellaBora & Hotstuffforladies

  1. Ah dat vind ik leuk super dankjewel voor het promoten van mijn blog, wat leuk geschreven..ben blij dat je mijn foto’ s inspirerend vind etc..en zo enthousiast bent.Hihi knuf💕🦋💕😘😘😘

    Geliked door 1 persoon

      1. 🦋🦋erg leuk💕🤭krijg ik wie weet nog meer reacties en vieuws-volgers dank😘

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s