Dag lieve lezers,

Er is weeral een week voorbij… Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat! De weken vliegen zo voorbij en intussen is het al de vierde “Weekly Photobook” post. Deze week was alweer een aangename week gevuld met fijne gebeurtenissen. Op mijn vrije dag is mama langs geweest op de koffie, en ze had heerlijke eclairs mee! We hebben gezellig bijgekletst en haar hondje Nicky was ook van de partij. Deze week is het weer in België een tikkeltje onvoorspelbaar, maar die dag konden we gelukkig gezellig op ons terras genieten van een beetje zon.

Ik droeg die dag een kaki geruit hemdjurkje van H&M en mijn maquillage was ook in een groen thema. Mijn outfit- en make-up details ontdek je in mijn volgende blogpost, dus volg OVDD zeker op de voet om deze post niet te missen! Ben je toch een beetje té benieuwd, kijk dan alvast mijn make-up tutorial van deze look op mijn YouTube channel! Ik deelde deze trouwens ook al via onze nieuwsbrief.

Mijn konijntjes reageerden erg nieuwsgierig op Nicky. Mijn hangoorkonijn Fien is totaal niet stressgevoelig en zij lag lekker gezellig te slapen terwijl Nicky er was. Elvis daarentegen was er niet gerust op, zij hield Nicky nauw in het oog. Het was een hele beestenboel op ons terras!

Zondag moesten we gaan stemmen. We hebben de plicht gecombineerd met iets leuks, na het stemmen zijn we naar de Vogelmarkt in Antwerpen geweest en hebben we wat geshopt. Het was erg gezellig. Ik droeg een simpele outfit, een combinatie die me erg goed ligt. Ik ben een echte jeans-en-sneakersfan.

Outfit details:
Trui – Gallery’s collectie vorig jaar
Jeans – Zara huidige collectie
Schoenen – Adidas
Handtas – Longchamp basiscollectie
Riem – Longchamp basiscollectie

Zondag was ook een no-makeup day. Ik vind het belangrijk mijn huid regelmatig te laten rusten, dit omdat ik voor mijn werk make-up moet dragen. Ik heb een vette, acne gevoelige huid en een dagje zonder foundation is echt een must om mijn poriën zeker niet te verstoppen. Het is ook belangrijk je goed in je vel te voelen zonder make-up!

Op de Vogelmarkt vind je – hoe raad je het? – vogels, maar ook andere leuke dingen. Voeding, kleding, noem maar op. Het is er supergezellig en een leuk uitje voor het weekend. Zoals in mijn vorige blogpost vermeld, heb ik een wishlist samengesteld van alle kleding items die ik graag nog wens aan te schaffen voor de zomer. Eén daarvan is een vintage horloge. Deze kan ik intussen al van mijn lijstje schrappen want ik heb er namelijk eentje gekocht op de Vogelmarkt! Een prachtig verfijnd en sober exemplaar, met een cognackleurige lederen riem. Ik ben er erg tevreden mee.

Wat hebben jullie gedaan afgelopen weekend? Hebben jullie een fijne week achter de rug? Vertel erover in het reactieformulier, wij horen graag van jullie. Maak er een fijne dag van, bedankt voor jullie aandacht en tot de volgende keer!

2 reacties op ‘Weekly Photobook: Coffeetalk With Mom + Voting Day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s