Video

Dag lieve lezers,

Deze tutorial stond al even op YouTube en was tevens gedeeld via sociale media kanalen maar nog niet op mijn blog. Dus nu wijd ik even een artikel aan deze nieuwe look: 30 Min Glam Green Eyeshadow Look. Zoals de titel doet vermoeden gaat het om een makeup look met groene oogschaduwtinten. Geen basic look dus, eerder voor gelegenheden. Zoals jullie wel weten ben ik niet zo’n echte supergirly girl maar hou ik de dingen graag wat sportiever. Ik combineerde deze oogschaduwlook dan ook met een kaki geruit hemdkleedje en All Star sneakers. Mijn Amazone tas van Longchamp maakte het geheel echt wel af. Benieuwd naar hoe ik deze look creëerde? Lees dan zeker verder!

Voor deze look gebruikte ik een heleboel producten:

 • L’Oréal Foundation (Accord Parfait) + Matterend Poeder (Infallible) – Mijn absolute must-have basics voor dagelijks gebruik
 • Kiko Bronzer
 • Catrice Eyebrow Gel
 • Essence Matt Touch Blush
 • Sace Lady Concealer
 • “Paris” Groen Oogschaduwpallet (onbekend merk, ooit eens gekocht in een lokale shop)
 • Action Highlight Pallet
 • Catrice Voluminizing Lipgloss (voor vollere lippen)
 • L’Oréal Super Precision Eyeliner
 • L’Oréal Paradise Mascara
 • Revolution Setting Spray – deze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat met diverse geuren en zijn echt super aangenaam als finishing touch
 • Victoria Secret Body Spray

Ik kies vaak voor make-up producten van L’Oréal. Hun kwaliteit stelt me nooit teleur.

Ready for the picture moment? Hieronder volgen enkele foto’s van het eindresultaat.

Ik vond het een leuk idee met mijn Lipton Ice Tea Green blikje een foto te maken! Het viel me echt wel op dat ik best veel groen heb verwerkt ook in mijn interieur. Tijdens het lente- en zomerseizoen vind ik groen een erg frisse kleur om in je huiskamer als accent te gebruiken, bv. met kussens of kleine decoratiestukken.

Ik maakte een chic look én een casual look met mijn hemdjurkje. Zo zie je maar dat je met 1 jurk immens veel mogelijkheden hebt. De chic look is perfect voor een etentje, gecombineerd met – off course – peep toe heels & een lederen pochette van de Longchamp 3D collectie.

Mijn casual look was écht me. Volledig Isabelle. All Stars & de Amazone handtas van Longchamp zijn echt onmisbare stuks die ik dagelijks met plezier draag.

Op mijn Instagram verhaal maakte ik een poll met de vraag welke look jullie voorkeur had en raad eens! De chic look heeft gewonnen. Misschien moet ik me toch eens meer in die hakken vertonen! 😉

Bedankt voor jullie aandacht, vergeet jullie zeker niet te abonneren op onze nieuwsbrief en tot de volgende keer. Tot blogs!

10 reacties op ‘VLOG: 30 Min Glam Green Eyeshadow Look Video Tutorial

 1. I just like the helpful info you supply to your articles.
  I will bookmark your weblog and test once more right here frequently.
  I am fairly certain I’ll be informed plenty of new stuff proper right here!
  Best of luck for the next!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s