Dag lieve lezers,

Ken je dat gevoel dat het leven zowel tegenslaat als meezit? Het gevoel dat je wereld op zijn kop staat en tegelijkertijd je denkt dat de puzzelstukjes exact in elkaar schuiven omdat het zo moest lopen? Ik zit een beetje op dat punt. Ik hoop dat moeilijke periodes achteraf toch meer duidelijkheid bezorgen, want het roept voor het ogenblik alleen maar vraagtekens op…

Deze week heb ik bovenstaande look ontzettend vaak gedragen: denim on denim. Ik vroeg me eerst af of het wel kon. Want oké, ik ben een jeans meisje, maar te veel jeans oogt misschien ook wel raar. Maar vreemd genoeg werkt het, want de kleur van mijn denim jasje en high waist jeans zijn exact hetzelfde.

Mijn high waist jeans van Zara is echt een geschenk uit de hemel. Hij zit zo goed en heeft een beetje stretch. Een simpel T-shirtje erbij en een paar witte Adidassen en je ziet er meteen leuk uit! Ik voel me echt heel goed in deze combinatie. Bovendien kan je de broekspijpen ook omslaan voor een ander effect.

Het denim jasje heb ik vorig jaar bij H&M gekocht. Het is zo’n onmisbare basic. Ik kan het iedere dame aanbevelen: schaf jezelf een basic jeans vestje aan. Geen oversized, geen ripped, geen half geverfde of versleten model – nee, ga gewoon voor een simpele basic. Je kan dit stuk combineren met rokjes, jurkjes, broeken, noem maar op. Zelfs een maxi dress of jumpsuit staat leuk met zo’n jeans vestje erbij. Het kost je ook niet veel, H&M is niet duur en het is perfect wasbaar.

Nog zo’n onmisbaar stuk in je garderobe zijn witte Adidas Superstar sneakers. Stan Smiths zijn ook erg mooi en gangbaar. In feite kan je nooit de mist in gaan met Adidas, hun sneakers zijn comfortabel en tijdloos.

Als het leven je voor uitdagingen stelt dan heb je liefde nodig. En waar vind je die beter dan bij je familie? Afgelopen donderdagmiddag heb ik afgesproken met mijn lieve bomma en mama. We genoten van een heerlijke cappuccino op een terrasje. Het was echt fijn om terug wat quality time te hebben met de mensen die mij na aan het hart liggen. We gingen tevens langs de tweedehandswinkel in de buurt en ik vond ongelofelijk leuke items aan een nog ongelofelijkere prijs: €10!

Ik vond een grijze casual Ragwear sweater, een beige Liu Jo blazer, een kleurrijke blauwe sjaal en een Abercrombie T-shirt. Erg leuke items die ik vast en zeker vaak ga dragen. Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Wat doe jij als je voor uitdagingen staat? Ben je bang, loop je weg of durf je ze aan te gaan om er vervolgens sterker uit te komen?

Bedankt voor jullie aandacht, vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ons te volgen op Insta @outfitvandedagblog voor de laatste updates! Tot de volgende keer!😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s