Dag lieve lezers,

Vandaag deel ik met jullie een gloednieuwe outfit die ik gisteren droeg. Ik wilde dolgraag rode lippenstift dragen, mits dat iets is dat niet toegestaan is op mijn werk. Alleen was ik er nog niet helemaal uit hoe ik deze look dan ging combineren. Ging ik voor een classy, geklede look? Daar had ik dus niet echt de stemming voor want ik ging samen met mama koffie drinken – casual wear was dus gepaster. Vervolgens dacht ik opeens: waarom geen stoere rockchick look? Dat leek me echt een superleuk idee. Het is dus een “Fifty Shades of Rockchick Red” look geworden. Klinkt gaaf, niet?

Outfit details:

Leren waterval jasje – New Look
T-shirt – Primark
Leren broek – Lokale shop
Schoenen – Converse All Star
Handtas – Longchamp

Qua make-up koos ik voor de ultieme combinatie die altijd werkt in beautyland: een cat-eye met rode lippen.

De lippenstift die ik gebruikt heb is van Freedom, een merk dat verkrijgbaar is bij Kruidvat. Ik kocht een set van 3 verschillende tinten, deze tint heet “Pro Lipstick Noir Watching”. Qua houdbaarheid is hij best oké voor een rode lippenstift (hij overleeft echt wel een maaltijd) en hij droogt ook niet uit. Maar ik geloof wel dat er betere rode lippenstiften op de markt verkrijgbaar zijn.

Buiten de gebruikelijke koffieklets samen met mama, zijn we ook even langs de Kringwinkel geweest in Antwerpen. Ik vond er superleuke ballerina’s, in gouden glitter met strikjes. Ze passen mooi aan door de rekker. Een prachtige aanwinst voor mijn schoenencollectie!

De Kringwinkel die wij bezocht hebben, bevindt zich in de Otto Veniusstraat in Antwerpen. Het is vrij recent geopend en je vindt er de allermooiste stuks. Zelfs Natan, Love Moschino en Prada! Talloze designer merken aan mooie prijzen. Voor mij was het de eerste keer dat ik er kwam en ik kom zeker terug. Het is een propere en mooie winkel qua inrichting en er hangt een leuke sfeer.

Na het shoppen hebben we uitgebreid genoten van een heerlijke koffie bij Panos. Ze hebben nu Marshmalatte, een marshmallow latte – echt waar, dat moet je proeven! Het is heerlijk! Ik bestelde het samen met een croissant. Absoluut een aanrader als je jezelf eens wilt trakteren op wat zoete verwennerij.

Wat hebben jullie allemaal gedaan deze week? Wat vind jij van mijn look? Deel gerust jullie mening in het reactieformulier onderaan. Vergeet OVDD niet te volgen op sociale media en schrijf je gauw in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je immers up-to-date!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s