Beauty: Yves Rocher Sebo Pure Végétal Acne Treatment Review

Dag lieve lezers,

De blogpost van vandaag betreft een uitgebreide review van de allernieuwste verzorgingslijn van Yves Rocher: Sebo Pure Végétal. Een week terug heb ik bij Yves Rocher genoten van een handverzorging met arnica. De service was mij erg goed bevallen, zeer vriendelijk en klantgericht. Na de handverzorging vroeg ik aan de schoonheidsspecialiste voor advies betreffende mijn huid.

Zoals jullie weten, heb ik een acnegevoelige huid. Dit is soms echt een struggle, omdat ik echt te maken heb met plotse opflakkeringen die stressgebonden zijn. De sales assistente toonde mij de nieuwste lijn van Yves Rocher, namelijk de Sebo Pure Végétal lijn. De volledige routine bestaat uit 3 stappen: een scrub, een lotion en een moisturizer. Ik kocht de 3 producten en voerde de routine zowel ’s morgens als ’s avonds uit op mijn probleemzone (de bekende T-zone).

De resultaten waren verbluffend. Al na de eerste dag merkte ik verbetering op. Eerst dacht ik dat het puur toeval was, het leek me wel heel ongeloofwaardig dat ik na de eerste dag al een resultaat zou verkrijgen. Maar echter, dag na dag verbeterde mijn huid conditie. We zijn nu een week verder en mijn acne is bijna volledig verdwenen. Je leest het goed: verdwenen. Mijn huid ziet minder rood en is niet meer zo geïrriteerd. Ze is egaler en zacht door het dagelijkse scrubben. Je kan je voorstellen dat ik erg enthousiast ben over deze lijn! Ik blijf ze beslist gebruiken. Ik heb al talloze crèmes gebruikt, zelfs degene van de apotheek was niet effectief bij deze opflakkering.

Mijn huid zonder make-up. Ik ben enorm tevreden met het resultaat. Nu probeer ik de routine ’s morgens te beperken tot een “onderhoudsbehandeling” en breng ik enkel de moisturizer aan. ’s Avonds blijf ik echter wel de volledige routine toepassen omdat mijn huid vuil wordt van mijn make-up en de stadse omgeving. Een grondige reiniging is dus zeker noodzakelijk dan. Ik hoop dat ik zo het resultaat kan behouden. Als het terug erger wordt, kan ik altijd terug de volledige routine ook ’s morgens toepassen. Maar het vraagt wel wat werk, de 3 stappen. Je moet er echt tijd voor maken en gedisciplineerd het toepassen – zelfs al ben je moe. Als je acnegevoelig bent, is het reinigen van je huid eigenlijk de belangrijkste stap. Je mag alle crèmes smeren dat je maar wilt, als je niet goed reinigt dan raken je poriën verstopt en dan sta je vol pukkeltjes.

Ik hoop met deze review veel meisjes die te maken hebben met acne te helpen. Het is een eeuwige battle helaas, maar wel eentje die je echt kan winnen en onder controle krijgen als je de juiste producten gebruikt!

Bedankt voor jullie aandacht, tot blogs!

3 gedachten over “Beauty: Yves Rocher Sebo Pure Végétal Acne Treatment Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s