Dag lieve lezers,

Vandaag bespreek ik met jullie mijn ervaring met de Garnier Color Intense haarverf, meerbepaald de kleur 6.0 Donkerblond. Jullie weten inmiddels wel dat ik mijn haar verf. Sinds een paar jaar blijf ik dan ook bij dezelfde kleur, een lichtbruine-donkerblonde tint. Dat is in feite een tint lichter dan mijn natuurlijke haarkleur. Hierdoor komt mijn haarkleur niet te hard over op mijn gezicht want ik heb een bleke huid en lichte ogen.

Qua haarkleuringen grijp ik meestal naar L’Oréal, het is in feite puur toeval dat ik bij Garnier terechtgekomen ben. Ik liep weliswaar in de Aldi voor boodschappen en geloof het of niet – ze hebben daar haarverf! Niet van een goedkoop merk, maar echt van Garnier. Ik betaalde er weinig voor, een kleine vijf à zes euro. Na enige twijfel over de juiste kleur heb ik gekozen voor de donkerblonde tint, die naar mijn opinie het dichtste bij de kleur van mijn lengtes lag. Ik had intussen al een paar centimer uitgroei gecreëerd en mijn lengtes waren blond, hierdoor was niet alles gelijk qua kleur en dit begon mij te ergeren. Iedereen in mijn omgeving zit me in feite voortdurend te vertellen dat het kleuren van mijn haar totaal onnodig is, maar ik ben nu eenmaal een pietje precies en ik vind een uitgroei erg onverzorgd ogen. Dus hier ben ik alweer, met de zoveelste haarverf review 🙂

De inhoud van de verpakking zelf is geen verrassing. Zij die hun haren vaker zelf kleuren, kunnen zich verwachten aan de klassieke benodigdheden: een kleurcrème, een ontwikkelingscrème, een paar (altijd veel te grote) handschoenen een voedende conditioner. Deze conditioner is een absolute topper, het maakt je lokken zijdezacht. Ik kan het gebruik ervan ten zeerste aanraden.

Ik liet de kleuring een half uur intrekken zoals aanbevolen. Zo werd alles goed gedekt en creëerde ik een egaal resultaat.

Hierboven zie je dus een “voor-en-na” foto. Je ziet een duidelijk verschil, de kleur heeft mijn haar geëgaliseerd en mijn uitgroei weggewerkt net zoals ik wou. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Het felle contrast tussen mijn roots en mijn lengtes is verdwenen waardoor de kleur meteen natuurlijker oogt. I love it!

Wat vinden jullie van het resultaat? Hebben jullie deze haarkleuring al geprobeerd? Deel je ervaring in het comment form, wij horen graag van jullie! Vergeet ons niet te volgen op Insta @outfitvandedagblog en Facebook @outfitvandedag voor het laatste fashion & beauty nieuws!

11 reacties op ‘Hair: Garnier 6.0 Haarkleuring Donkerblond Review

 1. Wat leuk Ja gewoon bij Aldi, top voor je.STAAT Mooi;-) garnier erg goed even als loreal paris of action verkoopt ook een haar verf rond 2 a3 euro die mega goed is.leuke foto: s ook, staat je goed

  Liked by 1 persoon

   1. Graag gedaan hoor, leuk als je bij mijn blogs ook wat reacties Achterlaat ben benieuwd namelijk wat je vind van de blogs hihi

    Liked by 1 persoon

 2. you are truly a excellent webmaster. The site loading pace is incredible.

  It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.
  Moreover, The contents are masterwork. you have
  performed a fantastic process in this topic!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s