Dag lieve lezers,

Vandaag bespreek ik met jullie mijn ervaring met de Garnier Color Intense haarverf, meerbepaald de kleur 6.0 Donkerblond. Jullie weten inmiddels wel dat ik mijn haar verf. Sinds een paar jaar blijf ik dan ook bij dezelfde kleur, een lichtbruine-donkerblonde tint. Dat is in feite een tint lichter dan mijn natuurlijke haarkleur. Hierdoor komt mijn haarkleur niet te hard over op mijn gezicht want ik heb een bleke huid en lichte ogen.

Qua haarkleuringen grijp ik meestal naar L’Oréal, het is in feite puur toeval dat ik bij Garnier terechtgekomen ben. Ik liep weliswaar in de Aldi voor boodschappen en geloof het of niet – ze hebben daar haarverf! Niet van een goedkoop merk, maar echt van Garnier. Ik betaalde er weinig voor, een kleine vijf à zes euro. Na enige twijfel over de juiste kleur heb ik gekozen voor de donkerblonde tint, die naar mijn opinie het dichtste bij de kleur van mijn lengtes lag. Ik had intussen al een paar centimer uitgroei gecreëerd en mijn lengtes waren blond, hierdoor was niet alles gelijk qua kleur en dit begon mij te ergeren. Iedereen in mijn omgeving zit me in feite voortdurend te vertellen dat het kleuren van mijn haar totaal onnodig is, maar ik ben nu eenmaal een pietje precies en ik vind een uitgroei erg onverzorgd ogen. Dus hier ben ik alweer, met de zoveelste haarverf review 🙂

De inhoud van de verpakking zelf is geen verrassing. Zij die hun haren vaker zelf kleuren, kunnen zich verwachten aan de klassieke benodigdheden: een kleurcrème, een ontwikkelingscrème, een paar (altijd veel te grote) handschoenen een voedende conditioner. Deze conditioner is een absolute topper, het maakt je lokken zijdezacht. Ik kan het gebruik ervan ten zeerste aanraden.

Ik liet de kleuring een half uur intrekken zoals aanbevolen. Zo werd alles goed gedekt en creëerde ik een egaal resultaat.

Hierboven zie je dus een “voor-en-na” foto. Je ziet een duidelijk verschil, de kleur heeft mijn haar geëgaliseerd en mijn uitgroei weggewerkt net zoals ik wou. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Het felle contrast tussen mijn roots en mijn lengtes is verdwenen waardoor de kleur meteen natuurlijker oogt. I love it!

Wat vinden jullie van het resultaat? Hebben jullie deze haarkleuring al geprobeerd? Deel je ervaring in het comment form, wij horen graag van jullie! Vergeet ons niet te volgen op Insta @outfitvandedagblog en Facebook @outfitvandedag voor het laatste fashion & beauty nieuws!

37 reacties op ‘Hair: Garnier 6.0 Haarkleuring Donkerblond Review

 1. Wat leuk Ja gewoon bij Aldi, top voor je.STAAT Mooi;-) garnier erg goed even als loreal paris of action verkoopt ook een haar verf rond 2 a3 euro die mega goed is.leuke foto: s ook, staat je goed

  Geliked door 1 persoon

   1. Graag gedaan hoor, leuk als je bij mijn blogs ook wat reacties Achterlaat ben benieuwd namelijk wat je vind van de blogs hihi

    Geliked door 1 persoon

 2. you are truly a excellent webmaster. The site loading pace is incredible.

  It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.
  Moreover, The contents are masterwork. you have
  performed a fantastic process in this topic!

  Geliked door 1 persoon

 3. I’ll right away seize your rss feed as I can’t in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you have any? Kindly allow me know in order that I could subscribe.
  Thanks.

  Geliked door 1 persoon

 4. After looking into a handful of the articles on your site, I seriously like your
  technique of blogging. I saved as a favorite it to my bookmark website list and
  will be checking back soon. Please check out my web
  site too and let me know what you think.

  Geliked door 1 persoon

 5. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.

  I have joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post.
  Also, I’ve shared your site in my social networks!

  Geliked door 1 persoon

 6. I was extremely pleased to find this website. I wanted to thank you for your time for
  this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and i also
  have you book-marked to see new information in your site.

  Geliked door 1 persoon

 7. Great post. I was checking continuously this weblog and I am impressed!
  Extremely helpful information specifically the final
  phase 🙂 I maintain such info much. I was seeking this certain information for
  a long time. Thanks and best of luck.

  Geliked door 1 persoon

 8. This is the right site for everyone who would
  like to find out about this topic. You realize so much its
  almost tough to argue with you (not that I personally will need to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a topic that’s
  been discussed for a long time. Wonderful stuff, just great!

  Geliked door 1 persoon

 9. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and
  say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still
  new to the whole thing. Do you have any suggestions for first-time
  blog writers? I’d definitely appreciate it.

  Geliked door 1 persoon

  1. Hi Latoya! Thank you for your comment! My tip for you would be to be passionate about what you’re writing about. Choose topics which you have knowledge from and something that contributes – content that people want to read like for example product reviews 😉 Wishing you the best of luck!

   Like

 10. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time
  making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs
  and I’m looking for something unique.
  P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

  Geliked door 1 persoon

 11. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every day.
  It’s always interesting to read articles from
  other writers and practice a little something from
  other sites.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s